Sport

FCSB pleacă din nou de pe Arena Națională! Gigi Becali îl înțeapă pe Nicușor Dan: „Am făcut cerere să jucăm acolo. L-am pus pe Tralalachi la Primărie”. Video

FCSB este nevoită să plece din nou de pe Arena Națională, motiv pentru care Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.
01.06.2023 | 11:48
FCSB pleaca din nou de pe Arena Nationala Gigi Becali il inteapa pe Nicusor Dan Am facut cerere sa jucam acolo Lam pus pe Tralalachi la Primarie Video
FCSB e nevoită să se mute din nou de pe Arena Națională, iar Gigi Becali l-a atacat pe primarul general Nicușor Dan. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat SuperLiga pe locul 2, în urma Farului Constanța, și va evolua în ediția viitoare a Conference League. Echipa lui Gigi Becali va începe parcursul european direct în turul 2 preliminat, însă se lovește de pe acum de o mare problemă. Nu are stadion unde să-și joace meciurile.

FCSB e nevoită să plece din nou de pe „Arena Națională”. Ce alegere a făcut Gigi Becali

Partidele din turul 2 preliminar al Conference League sunt programate pe datele de 27 iulie și 3 august, conform calendarului publicat de UEFA. Iar FCSB nu va putea disputa jocul considerat pe teren propriu pe „Arena Națională” dintr-un motiv uluitor: stadionul este ocupat în acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Pe 26 iulie, la București, pe cel mai mare stadion al țării, va avea loc un concert grandios, al celebrei formații „Depeche Mode”. Motiv pentru care „Arena Națională” va fi blocată și înainte și după spectacol, cel puțin două săptămâni în total.

Plus că, la fel cum s-a mai întâmplat și alte evenimente de asemenea anvergură, nu ar fi exclus să fie nevoie și de schimbarea ulterioară a gazonului, ceea ce ar prelungi perioada în care „Arena Națională” va deveni indisponibilă pentru meciurile de fotbal.

ADVERTISEMENT

Pe lângă jocurile din cupele europene, FCSB trebuie să-și caute stadion și pentru partidele din SuperLiga. Ediția viitoare de campionat va începe în jurul datei de 15 iulie, deci Gigi Becali e nevoit să-și găsească o nouă „casă” pentru cel puțin 3-4 săptămâni. E și motivul pentru care patronul Gigi Becali a răbufnit la adresa oficialilor de la CSA Steaua, care nu-i permit să evolueze în Ghencea.

„Pacea pentru mine înseamnă să ne înțelegem, să desființați echipa aia, să vii să joci pe Ghencea, că ești FCSB-Steaua… Țineți și marca pe care o vrei tu, că tot Steaua zice lumea că este…

ADVERTISEMENT

N-ai ce face cu ea, că nu ai ce face cu ea… Și vino și joacă în Ghencea. Ca să revină lucrurile la normal. Că uite acum am făcut cerere să mergem să jucăm la Târgoviște”, a spus Gigi Becali într-o întâlnire cu ziariștii ținută la Palat.

Gigi Becali, atac dur la adresa primarului general Nicușor Dan: „Avem un Tralalachi la Primărie!”

Apoi, patronul FCSB l-a luat la țintă pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pe care îl consideră principalul vinovat că echipa sa nu are stadion unde să-și dispute partidele din campionat și cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Deci avem Național Arena… Dar avem un Tralalachi, pe care Tralalachi l-am pus primar la Capitală. Pe Tralalachi… Doamne iartă-mă, dar așa ceva numai în România se poate întâmpla. Doar după față trebuia să-l vedem. Eu l-am văzut după față.

VEZI VIDEO MAI JOS

Păi dacă îl pui pe Tralalachi și face el concerte. Păi noi de ce am făcut stadionul? Să jucăm fotbal. Ne-a trimis de la Primărie că e concert. Că Tralalachi face concert. Pe stadion…

Și mai avem un stadion Ghencea, unde e Talpan. Și lui Talpan nu-i place. Și noi nu avem unde să jucăm. Echipa care aduce sute de milioane din calificări. Dar nu spun mai multe. Nu spun ce s-a întîmplat cu Rapidul, cu toate echipele…

Eu spun doar atât: este a douăzecea participare la rând în cupele europene. Dacă voi nu le luați în calcul, e problema voastră. Eu le iau. Sunt de 20 de ani în fotbal și e a douăzecea oară la rând califcare în cupele europene”,  a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: