Sport

FCSB poate juca fără Florin Tănase împotriva lui Saburtalo, în Conference League: „Sunt șanse mari să plece!”

FCSB poate juca fără Florin Tănase împotriva lui Saburtalo, iar Mihai Stoica anunță că sunt șanse mari ca „Tase” să plece de la echipă în următoarele zile.
26.07.2022 | 22:22
FCSB poate juca fara Florin Tanase impotriva lui Saburtalo in Conference League Sunt sanse mari sa plece
FCSB poate juca fără Florin Tănase împotriva lui Saburtalo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că sunt șanse mari ca Florin Tănase să plece de la FCSB până la meciul cu Saburtalo, dar sunt șanse să și rămână, motiv pentru care Nicolae Dică va pregăti două sisteme de joc.

FCSB poate juca fără Florin Tănase împotriva lui Saburtalo

FCSB poate juca fără Florin Tănase împotriva lui Saburtalo, iar MM Stoica a explicat ce se întâmplă cu golgheterul „roș-albaștrilor”: „La momentul ăsta, Dică are libertate deplină. Vine într-un moment foarte dificil, nu știm dacă va continua Tănase, știu că sunt șanse foarte mari să plece.

ADVERTISEMENT

Eu în momentul în care văd parafate actele, pot spune că pleacă, dar la ce se vorbește acum, sunt șanse mari să plece. E o presiune mare pe noi. Când un jucător are o clauză și acea clauză s-a achitat, tu nu mai poți face nimic”.

„El are o misiune pe termen scurt să-și ridice jucătorii capul din pământ. El le-a cerut în mod expres să vorbească la antrenamente și în timpul meciurilor. Chiar am auzit azi la antrenament”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea regretă plecarea lui Toni Petrea!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre plecarea lui Toni Petrea, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, pe care o regretă: „Toată lumea regretă plecarea lui Toni Petrea, am făcut tot ce am putut ca el să stea.

Cred că e mai bine ca el să plece acum decât să se întâmple ceva cu Saburtalo și să plece așa. Noi trebuie să pregătim ambele variante, cu Tănase și fără Tănase”.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim cu toții ca el să plece. Băieții ăștia fac fotbal ca să-și facă viețile, Tănase e de doi ani la rând golgheterul României și dacă nu pleacă, e greu

Salariul de aici e foarte bun, dar în China poate lua o sumă de 7 cifre. Iar Shanghai e incredibil, e un paradis, am vorbit cu Stanciu, am vorbit cu Oli. Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Florinel Coman l-au mai prins pe Dică la FCSB”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,50 este cota pentru „X” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT