Sport

Toni Petrea, out de la FCSB! Fanatik a anunţat toate culisele acum patru zile. Gigi Becali confirmă

Toni Petrea a plecat de la FCSB după începutul slab de sezon. Gigi Becali a confirmat luni dimineaţa demiterea antrenorului, anunţată de FANATIK încă dinaintea meciului cu Rapid.
25.07.2022 | 11:10
Toni Petrea out de la FCSB Fanatik a anuntat toate culisele acum patru zile Gigi Becali confirma
Gigi Becali a confirmat plecarea lui Toni Petrea. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are un start slab de sezon. Roş-albaştrii au marcat un singur gol în primele trei meciuri, înregistrând eşecuri ruşinoase cu Saburtalo Tbilisi şi Rapid. Aceste rezultate l-au costat postul pe Toni Petrea.

Toni Petrea, out de la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: “Pleacă de la echipă”

Antrenorul este out de la FCSB. Patronul Gigi Becali a declarat că a fost sunat de Toni Petrea, care i-a transmis că va pleca de la echipă înaintea meciului retur cu Saburtalo:

ADVERTISEMENT

„Toni e la echipă acum, a zis că pleacă. Am vorbit de dimineață cu el, a zis că e la echipă, a zis nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am o problemă eu, antrenorul.

Nu înțeleg ce se întâmplă, mai bine plec eu și poate se întâmplă ceva și de ce să am eu. Pleacă de la echipă, eu i-am zis să stea, el a zis că e mai bine să plece, poate se califică echipa.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali Argăseală, 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Și așa, situația care este…Ce-o fi o fi. Mihai Pintilii dacă are voie să stea, să stea”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

FANATIK a anunţat culisele despărţirii din urmă cu patru zile! Toni Petrea a intrat pe lista neagră a patronului

FANATIK a anunţat după turul cu Saburtalo că Toni Petrea a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar principala variantă de înlocuire este Nicolae Dică. Patronul a decis să îi mai acorde o şansă, pentru meciurile cu Rapid şi returul cu georgienii.

ADVERTISEMENT

Însă, eşecul cu Rapid l-a costat postul pe Toni Petrea. Gigi Becali era convins să îl schimbe, motivul real fiind faptul că a pierdut vestiarul, iar vedetele făceau ce voiau la antrenamente.

Toni Petrea, după meciul cu Rapid: “O să discut cu conducerea să văd care este părerea lor și vom lua o decizie”

Toni Petrea a declarat după eşecul cu Rapid că urmează să aibă o discuţie cu cei din conducerea clubului, recunoscând că există posibilitatea ca el să nu mai continue pe banca tehnică:

ADVERTISEMENT

“Normal că este presiune tot timpul. În condițiile în care nu reușești să câștigi trei jocuri la rând, e o presiune. Vom vedea, o să discut cu conducerea să văd care este părerea lor și vom lua o decizie”, a spus Petrea.


(P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT