Sport

FCSB primește acuzații grave din partea lui Viking: „Au venit cu pungile de cadouri pentru arbitri, facem observație la UEFA”

În presa din Norvegia au apărut acuzații extrem de grave la adresa FCSB-ului. Antrenorul lui Viking a declarat că roș-albaștrii le-ar fi oferit cadouri arbitrilor la finalul meciului de pe SR-Bank Arena.
27.08.2022 | 12:27
FCSB primeste acuzatii grave din partea lui Viking Au venit cu pungile de cadouri pentru arbitri facem observatie la UEFA
FCSB primește acuzații grave din partea lui Viking: „Au venit cu pungile de cadouri pentru arbitri, facem observație la UEFA”. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Maghiarul Tamas Bognar, cel care a oficiat manșa secundă a dublei FCSB – Viking din play-off-ul UEFA Europa Conference League, a dictat penalty-ul din care roș-albaștii au obținut calificarea în grupe. Norvegienii susțin că, după meciul de la Stavanger, conducerea vicecampioanei României a oferit cadouri pentru brigada de arbitri.

FCSB primește acuzații grave de la antrenorul lui Viking. Roș-albaștrii, suspectați că le-au oferit cadouri arbitrilor

Viking nu poate trece peste ratarea calificării în grupele Conference League. FCSB i-a eliminat pe norvegieni cu scorul general de 4-3. La scurt timp după retur, tehnicianul Morten Jensen a făcut acuzații grave la adresa echipei lui Dică.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a spus că oficialii celor de la FCSB au recompensat brigada de arbitri din Ungaria cu mici „atenții” la finalul jocului de pe SR-Bank Arena.

Vineri, 26 august, presa scandinavă a acuzat și ea arbitrajul după ce vicecampioana României a primit o lovitură de pedeapsă în al treilea minut de prelungiri.

ADVERTISEMENT

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri.

Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins. Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA.

ADVERTISEMENT

E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta”, a declarat Morten Jensen în publicația scandinavă Dagbladet.

Vicecampioana României, „grupa morții” în Conference League

În ciuda nemulțumirilor norvegienilor, FCSB s-a calificat în UEFA Europa Confernece League și va avea o toamnă plină în acest an. Sorții nu au fost de partea roș-albaștrilor, care au picat în cea mai grea grupă.

ADVERTISEMENT

Pentru un loc în 16-imile competiției, echipa lui Nicolae Dică va da piept cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg. Cele patru formații au fost repartizate în Grupa B din Conference League.

Vicecampioana României va debuta în a treia competiție intercluburi din Europa pe 8 septembrie, la Londra, pe Olympic Stadium, acolo, unde, de la ora 22:00, se va duela cu „ciocănarii” lui David Moyes.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT