Sport

FCSB, primul meci pe stadionul „Arcul de Triumf”! Când va avea loc partida

FCSB și Dinamo Kiev urmează să dispute o partidă amicală pe stadionul „Arcul de Triumf”, care va reprezenta primul meci, pentru roș-albaștri, pe noua arenă din București.
10.04.2022 | 11:40
FCSB primul meci pe stadionul Arcul de Triumf Cand va avea loc partida
FCSB și Dinamo Kiev urmează să dispute o partidă amicală pe stadionul „Arcul de Triumf”, care va reprezenta primul meci, pentru roș-albaștri, pe noua arenă din București
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev va organiza un turneu de partide amicale, intitulat „Meciul Păcii. Stop războiului!”, în care va întâlni mai multe echipe europene, printre care se numără și vicecampioana României, FCSB.

FCSB, primul meci pe stadionul „Arcul de Triumf”

Potrivit lui Artem Frankov, redactorul-șef al publicației Futbol, amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev este programat pentru miercuri, 20 aprilie. Acesta va fi primul meci, pentru bucureșteni, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Inițial, partida-test FCSB – Dinamo Kiev ar fi trebuit să aibă loc pe 6 aprilie, fiind partida de deschidere a turneului „Meciul Păcii. Stop războiului!”. Însă, oaspeții au decis să amâne confruntarea pentru o dată ulterioară, deoarece nu ar fi suficient de pregătiți.

Înaintea amicalului cu FCSB, Dinamo Kiev le va întâlni pe Legia (12 aprilie), la Varșovia, și pe Galatasaray (14 aprilie), la Istanbul. După meciul de la București, trupa lui Mircea Lucescu va mai disputa încă două partide-test cu Borussia (26 aprilie), la Dortmund, și cu Dinamo (28 aprilie), la Zagreb.

ADVERTISEMENT

Președintele Borussiei Dortmund cheamă suporterii la amicalul cu Dinamo Kiev

Hans-Joachim Watzke, președintele Borussiei Dortmund, a avut un mesaj emoționant, prin care îi cheamă pe suporteri în număr cât mai mare la amicalul caritabil împotriva celor de la Dinamo Kiev.

„Fotbalul este cel mai bun lucru din lume, dar sunt altele mult mai importante. Pacea, sănătatea, țara, educația. În inima Europei, aceste valori au fost distruse și e foarte dureros”, a spus Hans-Joachim Watzke.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev

„Meciul se va juca miercuri, dar nu știu care miercuri. Mircea m-a sunat și i-am zis «Mircea, fă cum vrei tu. Vorbește cu MM Stoica și vezi dacă ne permite calendarul».

O să se joace pe Arcul de Triumf și ne vom împrieteni și cu Novak, ca să putem juca și noi acolo. Așa merge în România, pe prietenii. Ne facem pile. Dacă nu ai pile, ești mort”, spunea, recent, Gigi becali, patronul FCSB-ului, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,92 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT