Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Iftime a comentat atacurile patronului FCSB. „Ne tăvăleau dacă nu aveam VAR! Gigi trebuie să-și calmeze copiii, altfel nu ia titlul”

Valeriu Iftime a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după FCSB - Botoşani 3-2. Patronul moldovenilor susţine că dacă nu era VAR-ul, arbitrul Cătălin Busi ar fi făcut măcel.
26.02.2024 | 13:08
Valeriu Iftime a comentat atacurile patronului FCSB Ne tavaleau daca nu aveam VAR Gigi trebuie sasi calmeze copiii altfel nu ia titlul
Valeriu Iftime a comentat atacurile patronului FCSB. „Ne tăvăleau dacă nu aveam VAR! Gigi trebuie să-și calmeze copiii, altfel nu ia titlul”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu mari emoţii meciul cu FC Botoşani, scor 3-2. Roş-albaştrii s-au desprins la 10 puncte în fruntea SuperLigii, dar au terminat meciul cu doi oameni mai puţin, Antwi şi Olaru fiind eliminaţi direct.

Valeriu Iftime a comentat atacurile patronului FCSB. „Ne tăvăleau dacă nu aveam VAR! Gigi trebuie să-și calmeze copiii, altfel nu ia titlul”

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre înfrângerea cu FCSB, spunând că arbitrul Cătălin Busi a greşit flagrant şi a ţinut cu tot dinadinsul să restabilească egalitatea numerică:

ADVERTISEMENT

“Am tot felul de oameni de comentat, dar chiar să comentez enormităţile lui Gigi Becali? E clar că aseară ne tăvăleau dacă nu aveam VAR. Să spui că a fost ofsaid la golul nostru trebuie să ai alţi ochelari. 

După ce a dat primul roşu pentru FCSB, arbitrul a fost complet timorat şi a făcut multe greşeli împotriva noastră. Gigi Becali trebuie să îşi calmeze copiii, altfel nu ia titlul. 

ADVERTISEMENT

“La Coman putea fi roşu. L-a lovit intenţionat pe fundaşul central”

La Coman putea fi roşu. L-a lovit intenţionat pe fundaşul central. Eu spun că dacă FCSB joacă aşa nu ia titlul, cu 10 puncte avans ale lor. Ei sunt foarte talentaţi, foarte buni.

Dar există ceva în pedigree-ul lor să fie mofturoşi, alintaţi, să îşi ia singuri drepturile. Aseară arbitrul a fost timorat, altfel ar fi terminat în opt oameni. S-a speriat că se termină meciul 10 contra 11 şi nu ştia ce să facă.

ADVERTISEMENT

Uitaţi-vă la ce cartonaşe s-au dat. Juniorul meu a luat un cartonaş galben incredibil. La golul doi cred că Băluţă pleacă din ofsaid. Felicitări fetei de la VAR. Au venit jucătorii să ceară schimbare că îi ameninţă arbitrul.

De acolo a început jihadul. Se sperie pur şi simplu. Nu înţeleg de unde vin lucrurile acestea. Ce să facă VAR-ul? Tot arbitrul principal dă decizia. Da, primul cartonaş a fost roşu, copilul ăla (n.r. Antwi) parcă era la gimnastică aerobică”, a spus Iftime la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Iftime: “Bravo ei fetei de la VAR. Îi trimit o îmbrăţişare”

Valeriu Iftime a declarat că FC Botoşani nu va renunţa la lupta pentru evitarea retrogradării pentru că echipa arată altfel faţă de ceea ce a fost în prima parte a campionatului:

“Ei au crezut că vine locul 1 cu ultimul loc. Dar nu mai e ca în tur pentru că acum echipa mea joacă fotbal. Nu mai e ca în tur când trece mingea pe lângă noi ca oile prin strungă. 

La mine joacă echipa. Trebuia un arbitru de o mai mare experienţă. Bravo ei fetei de la VAR. Îi trimit o îmbrăţişare. El, săracul, când a văzut că trebuie să dea roşu, a dat roşu.

Apoi a vrut să echilibreze. Are dreptate Leo Grozavu. Se pun tunurile pe noi. Unde merge Iaşiul şi Botoşaniul… Nu poate fi Dinamo victimă. Eu nu zic, că şi mie îmi place Dinamo.

Dar ai nevoie de o astfel de echipă în SuperLiga. Dar noi nu ne dăm bătuţi. Am greşit în vară colosal, am o echipă bună cu Bogdan, să îl ţină Dumnezeu sănătos şi ambiţios”, a spus Iftime la FANATIK SUPERLIGA.

Valeriu Iftime a comentat atacurile patronului FCSB

ADVERTISEMENT