Sport

FCSB pune stop înaintea meciului cu Sepsi, decisiv pentru configurația play-off-ului: „Nu e nevoie de calde din partea Craiovei”

FCSB pune stop înaintea meciului cu Sepsi, care este decisiv pentru configurația play-off-ului, FC U Craiova sperând la o victorie a „roș-albaștrilor”.
07.03.2023 | 23:07
FCSB pune stop inaintea meciului cu Sepsi decisiv pentru configuratia playoffului Nu e nevoie de calde din partea Craiovei
FCSB pune stop înaintea meciului cu Sepsi, decisiv pentru configurația play-off-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica le-a transmis oltenilor că nu este nevoie ca ei să facă declarații de dragoste către FCSB, pentru că vicecampioana României vrea să obțină victoria împotriva covăsnenilor, avertizându-l pe Adrian Mititelu că echipa sa nu are un meci ușor în deplasarea cu Hermannstadt.

FCSB pune stop înaintea meciului cu Sepsi, decisiv pentru configurația play-off-ului

Mihai Stoica a vorbit despre meciul pe care FCSB îl va juca împotriva lui Sepsi, transmițându-le celor de la FC U Craiova că echipa va căuta victoria: „Jucătorii n-au nicio vină. Mă uitam la Achim și îl vedeam cu privirea pierdută.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam doar la ce vină are Achim pentru că meciul se întrerupe din cauza fanilor. Maftei, care a fost decisiv în calificarea CFR-ului în Champions League, să nu își ia bani mulți pentru acea calificare, apropo de durată”.

„Eu cred că durează prea mult dosarul ăsta. Un minut ar trebui să dureze. Dacă xenofobia e considerată rasism, să nu se rejoace meciul, dacă nu e, atunci să se rejoace. Ce e așa greu?

ADVERTISEMENT

Eu am avut niște experiențe incredibile la comisii. Mi s-a dat dreptate, mai lipsea puțin și mă aplaudau. Iar după, primeam o lună suspendare. 

Noi ne jucăm soarta cu Sepsi, nu e nevoie de calde din partea Craiovei. Chiar mă rugam să luăm un punct cu UTA. Ei nu au un meci ușor cu Hermannstadt. Contează mult dacă joacă Achim și Bauza. Pentru ei dacă lipește Bauza, Achim sau Bahassa au probleme”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Îl blestem pe Gigi să ia campionatul FCSB!”

Adrian Mititelu a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre meciul FCSB-ului cu Sepsi, transmițându-i un mesaj simpatic lui Gigi Becali: „Anul ăsta eu zic că FCSB are șanse mari să ia campionatul. Mai ales dacă bate pe Sepsi duminică. Dacă bat pe Sepsi duminică, îi blestem să ia campionatul”.

„Dacă nu se rejoacă și dacă face asta diferența în clasamentul pentru play-off. Veți aprecia dumneavoastră dacă e de rămas sau nu în istorie. Cred că o să rămân. Nu spun nimic, o să vedeți atunci. Oricum o să spun dacă nu ajung pentru că nu o să fie cazul.

ADVERTISEMENT

Orice spun acum pare un fel de flencăneală ca să îi sperii pe ăia de la comisie. Nu este așa! Dar activitatea mea nu mai poate continua și nici echipa asta. Ar fi o mojicie prea mare și o nedreptate atât de mare încât… mă rog, nu mai contează”, a mai spus patronul oltenilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „12” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT