Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Finanțatorul Victor Angelescu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 7 noiembrie 2022. Analiza FCSB – Rapid 3-1 cu Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin

Luni, 7 noiembrie, ora 13:30, Fanatik Show cu Horia Ivanovici și Victor Angelescu. Show după FCSB - Rapid 3-1, invitați de top: Adi Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Alin Buzărin.
07.11.2022 | 13:36
Finantatorul Victor Angelescu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici luni 7 noiembrie 2022 Analiza FCSB  Rapid 31 cu Adrian Ilie Florin Gardos Robert Nita si Alin Buzarin
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, din nou cu invitați de top: Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a revenit cu cel mai tare talk-show sportiv, iar subiectele exclusive au curs pe bandă rulantă în primele patru ediții. La fel se va întâmpka și luni, de la ora 13:30, când este programată a cincea ediție de FANATIK SUPERLIGA.

FCSB – Rapid la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, luni, 7 noiembrie 2022. Toate exclusivitățile de la derby

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI are ca principal subiect de discuție derby-ul FCSB – Rapid 3-1, din etapa a 17-a din SuperLiga. O ediție incendiară, în care co-patronul Rapidului, Victor Angelescu vine la FANATIK SUPERLIGA la câteva ore după derby.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin sunt ceilalți invitați de top la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, ediția a 5-a. Ca de obicei, gata să vorbească despre lucrurile pe care fanii fotbalului vor cu adevărat să le audă.

Pregătiți-vă pentru o nouă ediție de colecție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ca de fiecare dată, Superbet este sponsorul principal la Fanatik SuperLiga, în vreme ce Aqua Carpatica este partenerul premium, responsabil cu hidratarea.

ADVERTISEMENT

Invitați de top la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Adi Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin vin luni, 7 noiembrie 2022

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ați aflat în premieră despre demisia lui Nicolae Dică de la FCSB, ați auzit cele mai tari detalii despre calificarea CFR Cluj în primăvara Conference League chiar de la patronul Neluțu Varga.Iar Adrian Mutu a oferit toate detaliile despre super sezonul pe care îl are la Rapid. Acum este rândul lui Victor Angelescu să facă dezvăluiri tari.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 7 NOIEMBRIE 2022

Asta pentru a înțelege mai exact ce se întâmplă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, un talk-show în care adevăratele exclusivități din sport vin una după alta.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE LUNI, 7 NOIEMBRIE 2022

Și, în plus, ai ocazia să faci și profit la pariuri dacă urmărești FANATIK SUPERLIGA. Pentru că în cadrul emisiunii este programată și rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care îți oferă cele mai bune cote din săptămâna fotbalistică.

Luni, 7 septembrie, ora 13:30! De pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ia un loc confortabil și ești gata pentru câteva ore de exclusivități la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIKFANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! Să facem show!

ADVERTISEMENT