Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB sau CFR Cluj, cine e mai avantajată de arbitri? „Există o balanță!”

Robert Niță a vorbit despre cine este mai avantajată de arbitrii dintre FCSB sau CFR Cluj. Analistul susține că există o balanță în favoarea celor două echipe.
04.11.2023 | 12:50
FCSB sau CFR Cluj cine e mai avantajata de arbitri Exista o balanta
Robert Niță a vorbit despre cine este mai avantajată de arbitrii dintre FCSB sau CFR Cluj. Analistul susține că există o balanță în favoarea celor două echipe. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

S-a tot discutat despre probleme de arbitraj din SuperLiga. Printre formațiile care discută cel mai mult despre acest subiect se regăsesc chiar ocupantele primelor două locuri din campionat. Astfel, Robert Niță a vorbit despre cine este mai avantajată de arbitrii dintre FCSB sau CFR Cluj.

Antrenorul care se plânge în continuare de arbitraj

După duelul din Ghencea dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, Andrea Mandorlini aduce mereu aminte de penalty-ul acordat lui Compagno. Tehnicianul italian nu a putut să treacă, încă, peste decizia luată de centralul acelui meci. Astfel, Cristi Coste și Robert Niță au discutat despre reacțiile antrenorului din Gruia.

ADVERTISEMENT

“Am și eu o problemă cu Mandorlini. De la meciul acela din Ghencea, FCSB cu CFR Cluj, nu există interviu, aproape, în care el să nu vorbească despre acel penalty la Compagno care a făcut diferența în clasament”, a spus Cristi Coste.

“E ca și în cazul fotbaliștilor care sunt certați de antrenor sau de conducător. ‘Păi ce să facem dacă ne-a furat arbitrul, acum aveam 3 puncte în plus’. Așa este și în cazul lui Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Domnul Balaj este foarte diplomat și abil în discurs, dar crezi că pentru ei e comodă o poziția asta pe locul 2. Puteau să fie și pe primul loc. E normal când patronul și președintele pun presiune. Mandorlini ce să zică?”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB sau CFR Cluj, cine e mai avantajată de arbitri?

În cadrul emisiunii, Cristi Coste a vorbit și despre deciziile pro și contra făcute de arbitrii în cazurile celor de la FCSB și CFR Cluj. Astfel, gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA a vrut să cunoască și părerea lui Robert Niță, care a analizat acest subiect.

ADVERTISEMENT

“Și cei de la FCSB au vorbit. Gol nevalidat la Compagno cu Hermannstadt. Acel penalty la UTA, care s-a văzut din tribuna a doua. Sunt o grămadă de decizii. Când tragi linie între FCSB și CFR Cluj există o balanță la deciziile de arbitraj pro și contra”, a mai spus Cristi Coste.

“La sfârșitul campionatului este o balanță. De regulă, echipa care câștigă are două sau trei decizii pro în plus. Eu nu înțeleg asta cu faptul că se contestă inteligența artificială și VAR-ul”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Robert Niță. despre deciziile arbitrilor la meciurile lui FCSB și CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: