Sport

FCSB, trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari! Inspirație totală a staff-ului tehnic

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari. Staff-ul „roș-albaștrilor” a mutat inspirat, iar liderul a întors scorul în doar 5 minute.
29.02.2024 | 22:15
FCSB trei schimbari la pauza meciului cu FC Voluntari Inspiratie totala a staffului tehnic
FCSB a făcut trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
29-02-2024
20:13

FCSB, trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari

FCSB a făcut o primă repriză modestă la Voluntari. Situația din teren s-a regăsit pe tabelă. Andrei Dumiter a marcat singurul gol al primei părți în minutul 17, iar echipa lui Nicolae Dică a intrat în avantaj la cabine. 

Liderul din SuperLiga a efectuat nu mai puțin de trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari. David Miculescu i-a luat locul lui Luis Phelipe. Brazilianul a ratat o ocazie uriașă în prima repriză, când a trimis cu capul peste poartă din 6 metri. 

Totodată, Baba Alhassan i-a luat locul în teren lui Octavian Popescu. Tânărul jucător nu a făcut față în atac contra masivilor fundași ai celor de la FC Voluntari. Schimbarea s-a dovedit inspirată, deoarece mijlocașul ghanez a creat faza din care Florinel Coman a înscris spectaculos. 

Nu în ultimul rând, pentru a respecta regula U21 după ieșirea lui Tavi Popescu, staff-ul FCSB-ului l-a introdus în teren pe Eduard Radaslavescu. Jucătorul de 19 ani l-a înlocuit pe Mihai Lixandru. Coman a făcut „dubla” în decurs de doar 5 minute. 

FCSB caută să își consolideze poziția în fotoliul de lider cu o victorie pe terenul celor de la FC Voluntari, joi seară, în ultimul meci al rundei cu numărul 28 din SuperLiga. În absența lui Darius Olaru și Nana Antwi, „roș-albaștriii” au făcut inovații în echipa de start.

FCSB schimbă din nou! Ce așezare a ales vicecampioana la meciul cu FC Voluntari

FCSB nu-i are la dispoziție pe Darius Olaru și Nana Antwi pentru duelul din deplasare cu FC Voluntari. Cei doi jucători ai „roș-albaștrilor” au primit cartonașul roșu în duelul din etapa precedentă cu FC Botoșani (3-2). Darius Olaru va sta două etape, în timp ce Nana Antwi va putea reveni la meciul de la finalul săptămânii cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous și Mihai Pintilii au făcut inovații în echipa de start pentru duelul cu FC Voluntari. Antrenorii au ales o așezare 4-2-3-1 cu Florinel Coman în partea stângă a atacului. „Șeptarul” va evolua în extrema stângă, poziția în care a înregistrat cele mai bune cifre.

De asemenea, locul lui Darius Olaru a fost luat de Alexandru Băluță, revenit după o răceală. Baba Alhassan, care în mod normal ar fi fost „eligibil” pentru a-i lua locul căpitanului de la FCSB, este doar pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu, titularizat în partea dreaptă a apărării. Octavian Popescu îndeplinește regula U21

În ceea ce privește postul de fundaș dreapta, Elias Charalambous și Mihai Pintilii l-au trimis titular pe Valentin Crețu. Staff-ul „roș-albaștrilor” nu au avut prea multe soluții la dispoziție, deoarece Alexandru Pantea este grav accidentat, în timp ce Nana Antwi este suspendat.

Astfel, Octavian Popescu a fost ales jucătorul care să respecte regula U21 impusă de Federația Română de Fotbal. „Perla” lui Gigi Becali va evolua în primă fază ca vârf împins, în timp ce în partea dreaptă va juca Luis Phelipe, intrat în dizgrația patronului.

ADVERTISEMENT

Restul așezării este în nota pe care antrenorii au folosit-o în actuala stagiune. Ștefan Târnovanu este între buturi, în timp ce apărarea este completată de stoperii Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa. „Veteranul” Risto Radunovic joacă în partea stângă a apărării.

Zona mediană îi mai cuprinde pe Mihai Lixandru și Adrian Șut. Echipa de start a FCSB-ului cu FC Voluntari: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – Luis Phelipe, Băluță, Fl. Coman – O. Popescu.

ADVERTISEMENT

Rezerve: Udrea, A. Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, M. Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Carnat – Rață, Crepulja – Dumiter, R. Popescu, A. Andrei – Nemec. Rezerve: Vâlceanu, Mustacă, Răduț, D. Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Cascini, Cocian, Ciobanu, Aliji. Antrenor: Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,65” este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Petrolul Ploiești