Fotbal intern

FCSB și-a stabilit meciurile amicale! Vicecampioana României va juca împotriva a două formații din Liga 1

01.06.2020 | 17:46
FCSB sia stabilit meciurile amicale Vicecampioana Romaniei va juca impotriva a doua formatii din Liga 1
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește intens pentru reluarea Ligii 1, unde vrea să atace prima poziție ocupată de CFR Cluj, motiv pentru care „roș-albaștrii” și-au stabilit două meciuri amicale.

FCSB și-a stabilit meciurile amicale

FCSB se gândește la reluarea campionatului și și-a stabilit două meciuri amicale împotriva lui FC Voluntari și Academicii Clinceni, confrom telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Academica Clinceni va avea loc sâmbătă, 6 iunie, Ilie Poenaru confirmând data: „Să lucrezi din punct de vedere tactic cu 4 jucători, credeţi-mă că nu am rezolvat mai nimic.

Nu ştiu cum vom arăta în campionat, chiar dacă ne mai rămân aceste două săptămâni până la reluarea campionatului în care se pare că vom avea voie să ne antrenăm în grup normal nu o să putem să punem la punct toate lucrurile de care noi o să avem nevoie şi o să fie foarte greu.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de minim două meciuri, şi dacă nu ne dă voie de la 1 să putem să facem două meciuri amicale că am înţeles că de abia după 6 iunie am avea dreptul la un meci amical va fi un campionat dezastru din toate punctele de vedere cluburile vor avea de suferit bani cheltuiţi aiurea”, a spus antrenorul ilfovenilor.

Mihai Stoica, reacție dură la adresa autorităților și a FRF

Între timp, Mihai Stoica nu înțelege motivul pentru care jucătorii nu au voie să se antreneze împreună, mai ales după ce au făcut cinci teste de coronavirus, toate ieșind negativ:

ADVERTISEMENT

„Din fericire, România are sub o sută de decese cauzate de Covid-19 la milionul de locuitori.Cu toate acestea, noi (FCSB) celebrăm azi a 14-a zi de izolare, antrenându-ne ciudat, mâncând în camere din casolete, fără să profităm de condiţiile de refacere după antrenamente deşi am fost testaţi de 5 (cinci) ori, 51 PERSOANE, iar rezultatele au fost negative.

Vorbim între noi de la distanţă şi cu cei apropiaţi pe aplicaţii. Mai vorbim şi singuri. Unii şi în somn. Mai mult, aflăm că înalţii diriguitori ai sportului românesc se gândesc că s-ar impune să mai stăm închişi câteva săptămâni. Sau luni. Să reducem riscurile”.

ADVERTISEMENT

„Zice domnul Hulubei că ar trimite şi psihologi să ne ajute. Sper ca Psihologii Care Ajută Fotbaliştii Să Stea cu Drag În Cantonament să aibă testele făcute dacă ne vizitează.

Să fie triaţi epidemiologic. Eventual, să vină cu izoleta. Să reducă riscurile”, s-a mai arătat în postarea „nocturnă” a lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: