Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Te-ai duce la Dinamo?” Giani Kiriță, răspuns direct! Ce spune de Burcă

Giani Kiriță nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo. Expertul Fanatik SuperLiga a vorbit și despre Ovidiu Burcă.
25.10.2023 | 12:43
Teai duce la Dinamo Giani Kirita raspuns direct Ce spune de Burca
Giani Kiriță, gata să vină la Dinamo. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo trece printr-o perioadă grea, iar fanii încep să își piardă răbdarea. Giani Kiriță a anunțat că este gata să revină în “Groapă” pentru a-l ajuta pe Ovidiu Burcă.

Giani Kiriță vrea la Dinamo

Kiriță nu ar spune nu unei oferte de la Dinamo, considerând că el ar putea fi autoritatea de care are nevoie Ovidiu Burcă în vestiar pentru a reuși. El crede că ar putea să impună respect la Dinamo și ar accepta imediat o ofertă.

ADVERTISEMENT

”Normal că m-aș duce la Dinamo. Pe orice funcție, cât timp știu că aș putea să îl ajut pe Burcă. Burcă are principiile lui de joc, se vede că este un antrenor antrenor bun, dar îi trebuie în vestiar răutate, are nevoie de cineva care să se impună și care să aibă respect față de el.

Burcă este bătut în cuie, se vede clar, în toate declarațiile lui Nicolescu și atunci el are nevoie de asta. Lumea îmi spune să vin la Dinamo, hai să facem treabă, să vin cu mentalitatea generației noastre”, a spus Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Dinamo nu are lot pentru retrogradare”

În același timp, Giani Kiriță spune că Dinamo are o echipă bună și că nu crede că în acest an echipa va retrograda, cel puțin prin comparație cu loturile altor echipe. El crede că forma proastă a echipei provine din lipsa de încredere.

Sunt jucători români, foarte mulți jucători români. Un antrenor care stă cu ei de 2-3 ani de zile și asta se vede. Horia uite, eu îți spun ceva. Eu zic că Dinamo la ora actuală nu are lot pentru a retrograda.

ADVERTISEMENT

Doar că trebuie făcut ceva la nivel mental. Trebuie schimbat la jucătorii aceștia. Sunt blocați. Trebuie venit cu ceva acum, nu în retur, pentru că nu știi dacă alte echipe vor avea 4-5 înfrângeri la rând.

Cu siguranță că o retrogradare ar fi un dezastru. Nu vrem să ne gândim la scenariul acesta. Trebuie găsite soluții acum cât suntem în Liga I. Trebuie găsite soluții acum cât ești în Liga I. Să lași orgoliile”, a declarat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Giani Kiriță, despre situația de la Dinamo

ADVERTISEMENT