Sport

Harlem Gnohere, ovaționat de galeria FCSB la meciul cu Anderlecht. Reacția „Bizonului”: „Atmosferă ca în vremurile bune”. Update

Harlem Gnohere (34 de ani) a fost suporterul de lux al FCSB la meciul cu Anderlecht din Conference League, iar suporterii nu l-au uitat pe fostul golgheter al echipei.
28.10.2022 | 00:22
Harlem Gnohere ovationat de galeria FCSB la meciul cu Anderlecht Reactia Bizonului Atmosfera ca in vremurile bune Update
51 de goluri în 115 meciuri a marcat Harlem Gnohere pentru FCSB. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
27-10-2022
21:30

Harlem Gnohere, impresii după Anderlecht - FCSB

250 de fani ai FCSB au făcut deplasarea de la București, însă echipa lui Nicolae Dică a avut parte de susținerea a peste 3.000 de români răspândiți pe tot stadionul.

Harlem Gnohere, emoționat după meciul Anderlecht - FCSB
Harlem Gnohere, emoționat după meciul Anderlecht – FCSB

Harlem Gnohere și-a adus aminte de atmosfera din România și a comentat după meci: „Cu atmosfera pe care tocmai am experimentat-o, modul în care am fost primit de acești suporteri formidabili, îmi las două luni fără răgaz să reajung la acest nivel. Mulțumesc încă o dată, România, FCSB”, a scris „Bizonul” pe pagina lui de Instagram.

27-10-2022
17:33

Peluza Nord i-a scandat numele lui Harlem Gnohere la meciul cu Anderlecht

Câteva zeci de suporteri au făcut deplasare la Bruxelles pentru meciul dintre Anderlecht și FCSB. Galeria de la Peluza Nord nu l-a uitat pe fostul golgheter al lui Nicolae Dică și i-au scandat numele înainte de startul partidei.

„Bizonul” a venit pe teren și i-a salutat pe suporteri, ducând și mâna inimă, imaginile fiind surprinse de gsp.ro: „Mi-a făcut plăcere să-i revăd pe foștii colegi și pe conducătorii de aici. E o atmosfera plăcută între noi”.

Jucătorul a dezvăluit pentru sursa citată ce planuri de viitor are legate de fotbal: „Am grijă de copiii mei, ei joacă fotbal, îi văd jucând, îi duc înapoi la școală după antrenamente, iar eu mă pregătesc să-mi iau diploma de antrenor”.

FCSB are neapărat nevoie de victorie în meciul din Belgia cu Anderlecht din grupele UEFA Conference League.

Harlem Gnohere, alături de FCSB la meciul cu Anderlecht de la Bruxelles

Harlem Gnohere a intrat live pe pagina sa de Instagram și le-a transmis suporterilor că va fi prezent la meciul cu Anderlecht: „Ne vedem la Bruxelles!”, le-a transmis „Bizonul” fanilor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre preferații lui Gigi Becali, atacantul francez de 34 de ani s-a despărțit de echipa belgiană Mouscron și e liber de contract din vară. Francezul a postat apoi și o fotografie în tricoul FCSB cu mesajul: „Ne vedem joi, @FCSB Official”.

Harlem Gnohere, fanul numărul unu al FCSB la meciul cu Anderlecht
Harlem Gnohere, fanul numărul unu al FCSB la meciul cu Anderlecht

Harlem Gnohere a fost golgheterul FCSB-ului și i-a transmis un mesaj special lui Billel Omrani după ce a semnat cu vicecampioana României: „Succesorul meu de drept”.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere, cel mai bun marcator străin al FCSB

Harlem Gnohere a marcat 45 de goluri pentru FCSB și este pe locul trei în clasamentul golgheterilor, după Constantin Budescu (47 de goluri) și Florin Tănase (74 de goluri).

Jucătorul a plecat de la FCSB în vara lui 2020, iar FANATIK a aflat că Harlem Gnohere a încasat 30.000 de euro la rezilierea contractului. Gigi Becali l-a băgat pe jucător în șomaj tehnic din cauza pandemiei de COVID-19, ceea ce l-a făcut pe jucător să își dorească să plece.

ADVERTISEMENT

Gnohere a venit în iarna lui 2017 de la Dinamo și a devenit primul jucător străin care a marcat în „Derby de România” pentru ambele echipe.

Harlem Gnohere și-a petrecut mare parte din carieră în campionatul Belgiei

Harlem Gnohere a ajuns în fotbalul belgian în 2010 la Royal Excelsior Virton. În 2012 s-a transferat la Charleroi, unde a devenit golgheterul ligii a doua, cu 18 reușite și a promovat în Jupiter League.

ADVERTISEMENT

În 2014 a semnat cu Mons și a semnat cu Dinamo după ce clubul a intrat în faliment. Gnohere a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a fost declarat cel mai bun jucător străin al anului. 250.000 de euro a plătit Becali pentru transferul său de la Dinamo.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00  este cota pentru „2 solist” la U Cluj– FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT