Sport

FCSB – U Cluj 1-1, etapa 1 din SuperLiga. Vicecampioana se împiedică la debut în fața ”coșmarului” lui Dinamo. Video

FCSB a reușit doar un rezultat de egalitate cu Universitatea Cluj, scor 1-1, în prima etapă din SuperLiga, într-un meci în care VAR-ul a avut mai multe intervenții.
17.07.2022 | 18:40
FCSB  U Cluj 11 etapa 1 din SuperLiga Vicecampioana se impiedica la debut in fata cosmarului lui Dinamo Video
ADVERTISEMENT
17-07-2022
18:31

FCSB - U Cluj 1-1 ( Tănase 55 pen. / Ad. Bălan 45+4)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Universitatea Cluj reușește să smulgă un punct pe Arena Națională în fața vicecampioanei FCSB.

Min. 90+3 – Bic șutează în forță de la 16 metri, dar balonul trece milimetric peste poartă.

Min. 84 – Tănase pune mingea în fața porții clujene, dar Oaidă nu ajunge la timp pentru a o împinge în poarta goală.

Min. 82 – Olaru centrează din partea stângă, Ianus Stoica reia cu capul, dar Gorcea respinge balonul în bara transversală.

Min. 73 – Ely Fernandes centrează din dreapta, Chipciu îi ia fața lui Crețu, însă balonul trimis de el cu capul trece puțin pe lângă poartă.

Min. 55 – GOOOL FCSB!!! Tănase transformă penalty-ul pe care tot el l-a obținut după o intrare imprudentă a lui Gorcea.

Min. 46 – Toni Petrea face trei schimbări la pauză. În locul lui Cordea intră Oaidă, Edjouma este înlocuit cu Șut, iar Ovidiu Popescu intră fundaș stânga în locul șui Șerban.

Min. 45+4 – GOOOL U Cluj!!! Filip pătrunde în partea dreaptă, centrează în fața porții și Bălan înscrie cu latul din 6 metri.

Min. 45 – Ely Fernandes, recent intrat în locul accidentatului Tescan, reia cu capul, dar mingea trece peste poarta lui Târnovanu.

Min. 40 – Romario atinge mingea cu mâna în careu, VAR analizează faza însă consideră că nu se impune lovitură de la 11 metri.

Min. 34 – Tănase marchează cu capul după o lovitură liberă, dar reușita sa este anulată cu VAR pentru poziție de ofsaid.

Min. 24 – Șutul lui Tescan din lovitură liberă este deviat involuntar pe Chipciu, dar îl păcălește pe Târnovanu și intră în poartă. După intervenția VAR, Marian Bârsan anulează reușita pentru henț la Chipciu.

Min. 16 – Octavian Popescu a centrat din dreapta și Pîrvulescu a respins în corner, dar nu fără emoții pentru poarta lui Gorcea.

Min. 3 – Meleu între jucătorii celor două echipe, după o intrare cu talpa a lui Șerban asupra lui Tescan. Clujenii au cerut eliminare, dar arbitrul Marian Barbu i-a acordat doar cartonaș galben.

Min. 1 – A început meciul.

FCSB – U Cluj, echipele de start

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Haruţ, Șerban – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Vlad, Șut, I. Stoica, Lixandru, Ov. Popescu, Oaidă, Musi, Pantea, Mamut.
  • U Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, Pires, I. Filip – Tescan, A. Bălan, Chipciu. Antrenor: Eric Lincar. Rezerve: Brănescu, Baravykas, Pițian, Bic, Haită, Moraru, Hofman, Hlistei, Fernandes.
17-07-2022
17:49

Coadă la bilete înainte de FCSB - Universitatea Cluj

FANATIK a surprins coada de la casele de bilete de la Arena Națională cu o oră înainte de meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj. 

Coadă uriașă la bilete la Național Arena înainte de FCSB - Universitatea Cluj
FCSB debutează în noul sezon din SuperLigă împotriva celor de la Universitatea Cluj.

Aproximativ 40-50 de persoane așteptau să își achiziționeze bilete la case de bilete de la intrare dinspre bulevarul Maior Coravu.

Meciul FCSB – U Cluj are loc duminică, 17 iulie, cu începere de la ora 21:30 în cadrul primei etape din noul sezon de Superliga. Bucureştenii sunt mari favoriţi, întâlnind o echipă nou venită în primul eşalon, dar care beneficiază de o susţinere materială importantă din partea autorităţilor şi investitorilor din oraşul de pe Someş.

Unde se joacă meciul FCSB – U Cluj

Întâlnirea FCSB – U Cluj se dispută duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din capitală. Se anunță o asistență importantă, mai ales că fanii lui Dinamo din PCH vor fi și ei prezenți în tribune, alături de “frații” de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi ultraşii din grupul condus de Gheorghe Mustaţă şi probabil vor mai veni la meci dintre cei care locuiesc în apropierea Arenei Naţionale. Şi-au aunţat prezenţa şi în jur de 200 de susţinători ai Şepcilor roşii, dar numărul acestora ar putea fi mai mare, în funcţie de sprijinul primit de la autorităţile din Cluj pentru efectuarea deplasării în mod organizat.

Cine transmite la TV partida FCSB – U Cluj

Partida FCSB – U Cluj se joacă duminică, 17 iulie, de la ora 21:30 pe Arena Naţională din capitală, în prima rundă din noul sezon de SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. De asemeni o mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti urmează aproape o săptămână cu zile în care temperatura se va încadra între 31-35 grade, cu şanse minime spre deloc de a ploua. Duminică, 17 iulie, maxima va ajunge la 32 de grade la orele amiezii, dar la ora partidei va coborî până spre 26-27 grade, existând în continuare pentru pauze de hidratare pe reprize, care pot fi comandate de arbitrul Marian Barbu din Făgăraş.

Eric Lincar nu se teme de deplasarea de la Bucureşti

FCSB s-a întărit strict în compartimentul defensiv, unde plecarea lui George Miron şi accidentarea pe termen lung a lui Iulian Cristea au impus acest lucru. Au venit camerunezul Dawa de la Botoşani, algerianul Bouhenna de la CFR Cluj, dar care este accidentat, şi estonianul Tamm. În rest, baza e tot pe aripa tânără de la mijloc în sus, de unde va lipsi Dumiter, accidentat.

ADVERTISEMENT

Şi antrenorul Erik Lincar a primit întăriri considerabile la U Cluj. Au fost aduşi nu mai puţin de nouă jucători, cel mai notabil fiind Chipciu, care nu şi-a mai prelungit contractul cu vecina CFR. Lincar spune că nu are de ce să se teamă de faptul că primul joc de la revenirea după ani buni a lui U în primul eşalon este la Bucureşti, cu FCSB şi spune că echipa sa poate oferi prima surpriză a noului sezon.

Cote la pariuri la jocul FCSB – U Cluj

Evident că declaraţiile lui Lincar nu i-au dat pe spate pe bookmakeri, care consideră că FCSB este cel mai mare favorit al primei etape, la o cotă care merge între 1,20 şi 1,25. Oaspeţii, dacă s-ar ţine de cuvânt chiar ar da lovitura la cota de 12,50-12,60. Şi un gol dacă ar marca ar avea o cotă fabuloasă de 2,70.

ADVERTISEMENT

FCSB are numai victorii la Bucureşti cu studenţii clujeni, din 2015 ardelenii părăsind scena primei divizii până acum. Nici măcar un singur rezultat de egalitatate în toate aceste deplasări nu au reuşit alb-negrii! Practic U Cluj a fost de fiecare dată victimă sigură şi e greu de crezut că va reuşi acum să pună capăt tradiţiei negative.

Echipe probabile

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Creţu (Ov. Popescu), Dawa, Haruţ, Radunovic – Olaru, Şut,  Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Toni Petrea

U CLUJ (4-2-3-1): Brănescu – Romeo, Piţian, Fl. Ilie, Pârvulescu – Pires, Baravykas – Chipciu, Purece,  Hofman – Ad. Bălan. Antrenor: Eric Lincar

Absenţi

FCSB: Cristea – accidentat, Bouhenna – accidentat, Panţâru – accidentat, Dumiter – accidentat.

U CLUJ: Boiciuc – accidentat

ADVERTISEMENT