Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, mare favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Are un plus în fața lor!”. Video Exclusiv

FCSB este considerată mare favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova care va avea loc duminică, 19 februarie, ora 20:00, în etapa 26 din SuperLiga.
19.02.2023 | 07:16
FCSB mare favorita in derbyul cu Universitatea Craiova Are un plus in fata lor Video Exclusiv
FCSB este văzută favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să își consolideze forma bună din ultima perioadă, însă roș-albaștrii primesc pe Arena Națională vizita Universității Craiova, echipă care a câștigat disputa din meciul tur. Derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLiga a fost prefațat în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar FCSB se arată mare favorită.

FCSB, mare favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Este ultima șansă pentru titlu”

Atât FCSB, cât și Universitatea Craiova au moralul ridicat datorită victoriilor din ultima etapă. Vicecampioana României a câștigat pe teren străin la Voluntari, scor 2-1, în timp ce Universitatea Craiova a câștigat pe terenul propriu cu CFR Cluj 2-0. Victoria oltenilor în fața campioanei ar putea fi o armă cu două tăișuri susține Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

„(n.r. cum va arăta FCSB – Universitatea Craiova) Un meci cu goluri pentru că ambele echipe au un mijloc și un atac foarte bun. Eu cred că pentru Universitatea Craiova este ultima șansă pentru a se bate la titlu chiar dacă vine după o victorie cu CFR Cluj.

Au pierdut la Farul și am spus că vestiarul va reacționa la meciul cu CFR, ceea ce s-a și întâmplat. Acum să nu fie reversul și să se ducă la FCSB cu nasul pe sus că se mai întâmplă. Mai ales la olteni.

ADVERTISEMENT

Cred eu că Neagoe îi ține cu picioarele pe pâmănt și sper să văd un meci așa cum au fost ultimele pentru că, uite, campionatul românesc a dat meciuri frumoase. Cred că meciul va fi echilibrat și va fi decis de jucătorii care pot decide un meci. Și la Craiova și la FCSB sunt jucători care pot face diferența”, au fost cuvintele lui Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Universitatea Craiova nu trebuie scoasă din calcul în derby-ul cu FCSB: „Neagoe are capacitatea să mobilizeze vestiarul”

Deși o vede tot pe FCSB favorită, Robert Niță este convins că Universitatea Craiova va avea un cuvânt de spus în derby. Colaboratorul permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI nu crede că meciul cu echipa lui Pintilii este decisiv în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci disputat, un meci cu goluri. Nu este în niciun caz un meci decisiv pentru niciuna dintre echipe. Indiferent de rezultat, ambele echipe rămân cu șanse importante de a se lupta pentru câștigarea campionatului. Un meci de care pe care, dar nu decisiv.

FCSB o văd ca favorită la meciul ăsta, dar nu putem scoate total din calcul nici Craiova lui Neagoe cu toate că sunt fluctuații mari de formă de la un meci la altul, dar cred că Neagoe are capacitatea să mobilizeze vestiarul”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Plecările de la Universitatea Craiova, minus în derby-ul cu FCSB: „Are un plus în fața lor”

Universitatea Craiova s-a despărțit de mai mulți jucători în ultima zi de mercato din SuperLiga. Paul Papp a mers la Petrolul Ploiești, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, în timp ce Mihai Rotaru a anunțat plecarea lui Ivan Martic la ”U” Cluj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Totodată, clubul din Bănie s-a despărțit de Dan Nistor care s-a transferat tot în Ardeal.

Dănuț Lupu consideră un minus mișcările de trupe din vestiarul Universității Craiova, care l-a readus pe Ștefan Vlădoiu, jucător împrumutat la începutul sezonului de olteni la ”U” Cluj. „Eu cred că FCSB va câștiga.

Sunt și plecările care au fost de la Universitatea Craiova în ultimul timp. Eu cred că FCSB are un plus în fața Craiovei. Stadionul ar putea fi destul de depopulat”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT