Sport

FCSB – UTA 2-1, în etapa a 14-a din SuperLiga. „Roș-albaștrii” urcă pe locul 7 după a treia victorie consecutivă în campionat. Video

FCSB a câștigat partida cu UTA, scor 2-1, și urcă pe locul 7 în SuperLiga. Este a treia victorie consecutivă în campionat pentru echipa lui Dică.
16.10.2022 | 22:23
FCSB  UTA 21 in etapa a 14a din SuperLiga Rosalbastrii urca pe locul 7 dupa a treia victorie consecutiva in campionat Video
Darius Olaru o aduce în avantaj pe FCSB. Sursă foto: FANATIK
ADVERTISEMENT
16-10-2022
16:34

LIVE FCSB - UTA 2-1, în etapa a 14-a din SuperLiga

FCSB – UTA 2-1, iar echipa lui Nicolae Dică urcă pe locul 7.

Clasament SuperLiga

VEZI FAZELE IMPORTANTE AICI

FINAL DE MECI FCSB a dominat partida, însă s-a impus la limită, scor 2-1 contra echipei pregătite de Ilie Poenaru. Olaru și Compagno au înscris pentru „roș-albaștrii”, în timp ce pentru arădenu a marcat Claudiu Keșeru. 

Min. 90+2: Keșeru reduce din diferență, după un gol în poarta fostei sale echipe. 

Min. 88: GOOOOL „Centralul” partidei, Sebastian Colțescu, dictează penalty pentru FCSB, după ce mingea îl lovește în mână pe Vukcevic. Compagno punctează de la punctul cu var. 

Min. 67: Lovitura de cap a lui Oaidă este respinsă de Iacob. Ocazie bună pentru „roș-albaștrii” de a se distanța pe tabelă. 

Min. 66: Crețu pasează ideal pentru Florinel Coman, însă, cu piciorul stâng, trimite puțin pe lângă poartă. 

Min. 51: Ocazie uriașă de gol pentru Florinel Coman. Căpitanul FCSB-ului șutează spectaculos de la mare distanță. Mingea lovește stâlpul din dreapta al porții lui Florin Iacob.

PAUZĂ. Cordea a ratat ocazie importantă pentru „roș-albaștrii”, însă fără să modifice tabela.  

Min. 30: Ocazie bună de gol pentru UTA. Șutul lui Pop este respins spectaculos de Târnovanu. 

Min. 22: Edjouma, aflat într-o poziție suspectă de offside, trimite mingea în careu. Compagno șutează, însă mingea lovește bara. 

Min. 20: UTA reacționează după golul FCSB-ului. Vukcevic centrează în careu, iar mingea respinsă este șutată de Paul Anton. Balonul este deviat în corner.

Min. 17: GOOOL! Darius Olaru deschide scorul pentru FCSB cu o execuție din afara careului. Este primul gol al sezonului pentru Olaru. 

Min. 10: Șansă bună pe Dawa. Aflat în fața porții fundașul FCSB-ului nu reușește să trimită mingea spre poarta oaspeților. 

Min. 9: Fază bună de joc pentru FCSB, însă centrarea lui Crețu trece prin fața porții apărate de Iacob. 

Min. 2: Pantea se resimte după un contact dur cu Vukcevic. Medicii au intervenit, iar jocul a fost oprit timp de câteva minute. 

Meciul de pe Arena Națională a început!

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma, Olaru – Omrani, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu. Antrenor: Nicolae Dică

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid – Anton, Cascini – Stahl, R. Pop, Otele – Postolachi. Rezerve: Balauru – Dobrescu, Erico, Hoxhallari, Batha, Ubbink, Negoescu, Joebello, Keșeru. Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul FCSB – UTA are loc duminică, 16 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 14-a (penultima din turul sezonului regulat) din SuperLiga. FCSB, care vine după cea mai mare dublă umilinţă din istoria ei europeană (0-10 la scor general în cele două partide cu Silkeborg din grupa de Conference League) are 14 puncte şi ocupă un incredibil loc 14, de baraj de supravieţuire, dar ar şi două jocuri restante, în timp ce UTA este locul 11, cu 16 puncte.

Unde se joacă meciul FCSB – UTA

Confruntarea FCSB – UTA se desfăşoară duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Arena Naţională din capitală, în etapa a 14-a din SuperLiga şi este un meci deosebit de important pentru bucureşteni în tentativa lor de a rămâne în cursa pentru un loc de play-off. FCSB mai are de jucat două restanţe, dar deja situaţia tinde să devină periculoasă, pentru că s-au pierdut foarte multe puncte în meciuri aparent facile.

ADVERTISEMENT

Rezultatele catastrofale din partidele cu Silkeborg lasă serioase urmări în relaţia FCSB cu suporterii. Aceştia au venit în număr redus la returul cu danezii şi au fost martorii unei noi umilinţe de proporţii. Prin urmare la meciul cu UTA şi în următoarele jocuri fanii FCSB au anunţat că nu vor mai veni la stadion pentru a susţine echipa. Dacă în tribune vor fi 5000 de spectatori cu totul va fi încă bine.

Cine transmite la TV partida FCSB – UTA

Partida FCSB – UTA se joacă duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30., pe Arena Naţională din capitală, în etapa a 14-a din SuperLiga şi va putea fu urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în  format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti a fost o zi de dumuinică, 16 octombrie,  extrem de frumoasă, cu cer permanent senin şi nici un pericol de ploaie, una dintre ultimele zile insorite înainte de instalarea frigului, după cum anunţă meteorologiii. Maxima zilei va fi de 17 grade iar la ora partidei vor fi doar 10 grade. Sebastian Colţescu a fost delegat să arbitreze acest meci.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – UTA

La partida retur cu Silkeborg, jucată joi, 13 octombrie, FCSB nu a putut conta pe aportul a trei oameni cheie din sistemul defensiv, fundaşii centrali Dawa şi Tamm şi fundaşul stânga Radunovic plus atacantul Florinel Coman. În special lipsa celor trei s-a văzut cu consecinţe dureroase, bucureştenii primind pentru a doua oară cinci goluri de la danezi.

ADVERTISEMENT

În mod miraculos la meciul cu UTA toţi cei patru indisponibili din lotul FCSB se vor afla pe teren, la fel şi francezul Omrani, care nu avea drept de joc în Conference League. De la oaspeţi va lipsi mijlocaşul Isac, eliminat etapa trecută pentru un fault dur asupra lui Ciprian Deac de la CFR Cluj.

Cote la pariuri la jocul FCSB – UTA

Evident că pentru casele de pariuri FCSB, oricât de jos s-ar afla în clasament, este mare favorită în faţa arădenilor. Bucureştenii au primit cota de 1,55 la victorie iar UTA are 6,75 pentra a încerca marea lovitură pe Arena Naţională. Un gol marcat de UTA valorează 1,85. În privinţa golurilor se aşteaptă să se înscrie pentru că pentru over 1,5 cota este de numai 1,30.

ADVERTISEMENT

FCSB a cam rezolvat toate partidele disputate acasă cu UTA, cu excepţia unui 0-0 în 2007. De la revenirea arădenilor în primul eşalon aceştia nu au reuşit decât un egal la Arad sezonul trecut, în rest cedând pe linie, 1-2 la Bucureşti sezonul trecut şi 0-1 la Arad şi 0-3 în capitală în 2021.

 

 

 

ADVERTISEMENT