Fotbal intern

Iulian Cristea revine ca titular în defensiva lui FCSB! Fanatik confirmat. „11”-le roș-albaștrilor cu FC Botoșani

18.04.2021 | 19:32
Iulian Cristea revine ca titular in defensiva lui FCSB Fanatik confirmat 11le rosalbastrilor cu FC Botosani
ADVERTISEMENT

Cu doar o zi înaintea primului meci din play-off, FCSB încearcă să mai elibereze infirmeria. Iulian Cristea și Andrei Miron au fost indisponibili pentru partida din Supercupa României, pierdută în fața celor de la CFR Cluj. Anton Petrea a fost nevoit să improvizeze în acel joc, în care i-a folosit pe Haruț și Nedelcu în centrul defensivei.

UPDATE, 18 aprilie, ora / Iulian Cristea revine în centrul defensivei roș-albaștrilor. După ce a absentat în Supercupa României din cauza unei accidentări, fundașul venit de la Gaz Metan se întoarce printre titulari, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de sâmbătă, 17 aprilie.

ADVERTISEMENT

FCSB, echipa de start (vs. FC Botoșani): Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Radunovic – Oaidă, Șut, Tănase – Moruțan, Istrate, Oct. Popescu

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)


ȘTIRE INIȚIALĂ, 17 aprilie, ora 13:28 /

Pentru primul meci din play-off, Anton Petrea a primit și o veste bună. FANATIK a aflat că antrenorul roș-albaștrilor îl va avea la dispoziție pe Iulian Cristea, care este refăcut. Va putea intra titular în partida cu FC Botoșani, programată duminică, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Accidentarea suferită de fundașul venit de la Gaz Metan Mediaș nu a fost una chiar atât de serioasă. De altfel, acesta ar fi putut forța și în partida contra campioanei, dar oficialii FCSB au decis să îl menajeze.

Iulian Cristea ar urma să fie titular în partida cu FC Botoșani. Putea să forțeze chiar și în Supercupă

Iulian Cristea a acuzat dureri la gleznă în partida jucată de FCSB în deplasare cu Sepsi, scor 1-1. A ales să forțeze, mai ales că Miron fusese deja schimbat, tot din cauza unei accidentări. Problemele pentru Cristea au revenit la un antrenament premergător meciului din Supercupă.

ADVERTISEMENT

“Avem probleme de lot, a trebuit să gestionăm această situație. Iulian Cristea s-a accidentat la antrenamentul de ieri (miercuri, 14 aprilie – n.r.), era programat să joace (în Supercupă, contra CFR-ului). Ținând cont de problemele medicale pe care le avem în cadrul lotului, trebuie să găsim soluții cât mai rapide și cât mai eficiente”, a declarat Anton Petrea la finalul partidei de la Ploiești, FCSB – CFR Cluj.

În cazul lui Andrei Miron, lucrurile sunt ceva mai complicate, iar acesta nu va putea fi folosit cu FC Botoșani. Cel mai probabil, Iulian Cristea va face cuplu în defensivă cu Denis Haruț sau Dragoș Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu va mai juca în acest sezon. Andrei Miron și Darius Olaru au șanse minime să mai prindă turul din play-out

Florinel Coman și Darius Olaru sunt ceilalți jucători importanți pe care Anton Petrea nu se poate baza la partida cu FC Botoșani, prima din play-off. Cele mai mari probleme sunt pentru Coman, care va rata întreg finalul de sezon.

Denis Olaru a ieșit și el accidentat în meciul cu Sepsi, la fel ca Andrei Miron. Ambii au șanse minime să mai evolueze în turul acestui play-off, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

FCSB pornește în play-off de pe primul loc, cu 33 de puncte. Unul mai mult decât CFR Cluj și patru peste Univesitatea Craiova, principalele rivale în lupta pentru titlu.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: