Life

Felul de mâncare pe care Kate Middleton îl adoră. Îl comandă de fiecare dată când merge la restaurant

Kate Middleton adoră acest fel de mâncare. Îl comandă mereu când merge la restaurante și chiar nu e de mirare având în vedere preparatul.
09.08.2023 | 07:27
Felul de mancare pe care Kate Middleton il adora Il comanda de fiecare data cand merge la restaurant
Felul de mâncare pe care Kate Middleton îl adoră. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton are 41 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Prințesa de Wales arată impecabil și de asemenea, este mai mereu o prezență superbă. Nu e de mirare deci de ce este unul dintre cei mai apreciați membri ai Familiei Regale.

Felul de mâncare pe care Kate Middleton îl adoră

Și totuși care este secretul siluetei lui Kate Middleton? Aceasta are grijă atât de pielea ei, cât și de alimentație. Chiar și așa, la fel ca orice altă persoană, Prințesa de Wales are și un fel de mâncare preferat, despre care nu putem spune că este tocmai sănătos, ori sărac în calorii.

ADVERTISEMENT

Care este acest preparat adorat de Kate Middleton? Se pare că îl comandă mereu când merge la restaurant cu Prințul William. Vorbim mai degrabă despre un desert, care este de altfel destul de delicios.

Bucătarul Rody Warot, care a lucrat anterior la Old Boot Inn din Berkshire, în apropiere de casa părinților ei, a dezvăluit acest detaliu neștiut. Se pare dă prințesa de Wales comanda mereu desertul britanic clasic “sticky toffee pudding”.

ADVERTISEMENT

Ce are atât de special acesta? Vorbim despre un pandișpan făcut din curmale tocate. Acesta este acoperit mai apoi cu un sos dulce de caramel. Desertul se servește alături de înghețată de vanilie și de ce nu, chiar și cu o ceașcă fierbinte de cafea lângă.

De asemenea, mereu când merge la restaurant, Prințesa de Wales are grijă să le arate complimentele ei bucătarilor. Se pare că aceasta pune mult preț pe detalii și de altfel este și foarte amabilă.

ADVERTISEMENT

Ce alte preparate adoră Prințesa de Wales

„Kate Middleton este întotdeauna discretă și întotdeauna a complimentat cu mare amabilitate felurile de mâncare. Pentru desert, preferatul ei este budinca sticky toffee”, a dezvăluit Rody Warot, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Și nu doar Rody Warot a confirmat acest lucru. La rândul său, fostul bucătarul al familiei regale, Darren McGrady, a dezvăluit că desertul favorit al lui Kate Middleton este într-adevăr “sticky toffee pudding”.

ADVERTISEMENT

Ce alte preparate mai adoră Prințesa de Wales? Kate Middleton iubește curry, dar și condimentele. Iar în urmă cu ceva timp, cuplul regal dezvăluia chiar el că încearcă să se bucure de numeroase preparate de acest tip.

Presa străină scria că Prințesa de Wales și Prințul William „încearcă în secret o mulțime de restaurante cu curry din întreaga țară”. La rândul lor, copiii celor doi adoră și ei mâncarea indiană.

ADVERTISEMENT