Life

Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de autobuz, deși își ținea bebelușul în brațe, condamnată. Florica poate ajunge la închisoare dacă nu plătește 1200 de lei

Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de autobuz a primit o sentință definitivă. După ce a fost bătută cu coada de la mop, trebuie să dea 1.200 de lei ca să scape de pușcărie.
21.02.2023 | 23:54
Femeia batuta cu coada de mop de un sofer de autobuz desi isi tinea bebelusul in brate condamnata Florica poate ajunge la inchisoare daca nu plateste 1200 de lei
Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de autobuz, condamnată definitiv. FOTO Colaj Fanatik / Capturi video / Renașterea Bănățeană
ADVERTISEMENT

Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de autobuz a fost condamnată. Acum, Florica Moldovan poate ajunge la închisoare dacă nu plătește amenda!

Femeia bătută cu coada de mop de un șofer de autobuz, condamnată definitiv

Florica Moldovan a fost lovită de șoferul unui autobuz în repetate rânduri cu o coadă de mop, deși aceasta avea în brațe și un bebeluș.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmpla în 2019, când Florica Moldovan și cei doi copii ai săi voiau să ajungă acasă. Femeia a vrut să se urce într-un autobuz, doar că șoferul nu i-a permis acest lucru.

Pentru că femeia a insistat și chiar a aruncat punga cu medicamente pe care o avea în autobuz, șoferul a vrut să o îndepărteze și a folosit o coadă de mop cu care a lovit-o pe femeie ce își ținea în brațe bebelușul.

ADVERTISEMENT

Cazul a ajuns în instanță, iar după ce atât Florica Moldovan, cât și șoferul de autobuz au făcut apel la decizia inițială, Curtea de Apel Cluj a dat acum sentința definitivă.

„M-o bătut, mi-o bătut și copilul, și acum am ajuns să plătesc eu 18 milioane (n.r. lei vechi). Pentru ce? De unde să am 18 milioane? Eu de-abia trăiesc de pe o zi pe alta”, a declarat Florica Moldovan, pentru Libertatea, după sentința inițială.

ADVERTISEMENT

Florica Moldovan poate ajunge după gratii. Femeia spune că nu are cu ce să plătească

Astfel, Florica Moldovan a fost condamnată definitiv pentru tulburarea liniștii publice în momentul altercației și acum are de plată 1.200 de lei.

Dacă nu va plăti acești bani, atunci Florica Moldovan va ajunge la închisoare. Femeia spune că nu are acești bani și că abia trăiește de pe o zi pe alta, având acasă și cinci copii.

ADVERTISEMENT

Inițial, sentința dată de judecători a fost plata unei amenzi de 1.800 de lei, dar ea a fost redusă de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj:

„Reduce numărul zilelor amendă şi implicit al cuantumului amenzii penale aplicate inculpatei Moldovan Florica de la 180 zile amendă, valoarea unei zile amendă fiind stabilit la 10 lei rezultând un cuantum al amenzii penale în sumă de 1800 lei, la 120 zile-amendă, valoarea unei zile amendă fiind stabilit la 10 lei, rezultând un cuantum al amenzii penale în sumă de 1200 lei, pentru săvârşirea infracţiunii tulburare a ordinii şi liniştii publice”, se arată în hotărârea pronunțată marți de Curtea de Apel Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: