News

Femeie de 38 de ani din Timișoara, găsită moartă în casă. Ce au descoperit anchetatorii lângă cadavrul ei

O femeie în vârstă de 38 de ani din Timișoara a fost găsită moartă în propria locuință, anchetatorii fiind de părere că e vorba despre un caz clasic de sinucidere.
20.03.2024 | 07:16
Femeie de 38 de ani din Timisoara gasita moarta in casa Ce au descoperit anchetatorii langa cadavrul ei
Femeie de 38 de ani din Timișoara, găsită moartă în casă. Ce au descoperit anchetatorii lângă cadavrul ei. Foto: Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 38 de ani a fost găsită moartă în apartament, iar mama sa a fost cea care a alertat autoritățile. Femeia era îngrijorată pentru că fiica sa nu îi mai răspundea la telefon de mai multe zile. A sunat la 112, astfel că un echipaj a plecat la acea adresă și a găsit-o moartă. Familia spune că fata suferea de depresie, iar la ea în apartament au fost găsite foarte multe pastile împrăștiate pe jos, inclusiv lângă cadavru.

Femeie de 38 de ani din Timișoara, găsită moartă în casă

”La data de 19 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că de mai multe zile nu poate lua legătura cu fiica sa. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că în apartamentul unui bloc situat pe strada Enrico Carusso din Timişoara se afla o femeie, în vârstă de 38 de ani, decedată”, au precizat reprezentanții IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Polițiștii vor continua cercetările în acest caz, însă cel mai probabil fata s-a sinucis, fiind depresivă. Un caz similar a fost înregistrat în Roman în urmă cu 48 de ore. Acolo, un polițist de la Rutieră în vârstă de 39 de ani a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul era angajat în MAI de mai bine de 7 ani.

Polițistul și-a pus capăt zilelor în timpul orelor de serviciu, iar colegii săi spun că acesta nu avea probleme psihice. Mai mult, a fost declarat apt la testul psihologic pe care l-a trecut fără prea mari probleme. În aceste condiții, reprezentanții IPJ Neam au transmis că soția polițistului a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat suicidul.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16.01.2017”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț, conform Observatornews.ro.

Aproximativ 2.500 de oameni se sinucid în România în fiecare an

Anchetatorii vor face acum cercetări suplimentare la fața locului pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să-și pună capăt vieții. În urmă cu cinci zile, o femeie a amenințat că se sinucide în Constanța, în apropierea gării. La fața locului a ajuns un echipaj medical SMURD, care a transportat-o pe femeie la spital.

ADVERTISEMENT

”Vineri, 15 martie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul 1 Mai, o femeie face scandal pe scara blocului. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, de 44 de ani, ar fi provocat scandal în locuință și pe scara blocului și ar fi manifestat un comportament deviant.

Totodată, aceasta ar fi încercat să se sinucidă. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SMURD Constanța, care a transportat-o pe aceasta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. În România, statistic, se sinucid aproximativ 2.500 de oameni pe an.

ADVERTISEMENT

Conform datelor oficiale din raportul INML, în 2019 se sinucideau 2401 oameni, însă recordul era în anul 2000, când aproximativ 3.900 de oameni s-au sinucis. Cei mai mulți sinucigași sunt în București, Satu Mare și Harghita, iar 84% dintre persoanele care aleg să-și pună capăt zilelor sunt bărbați.

ADVERTISEMENT