News

Femeie de 45 de ani, sechestrată într-un apartament din București. Cum au găsit-o polițiștii

Victima a fost agresată și lipsită de libertate. Ce a făcut prietena femeii când a aflat despre situația în care se afla?
07.08.2023 | 15:52
Femeie de 45 de ani sechestrata intrun apartament din Bucuresti Cum au gasito politistii
Femeie de 45 de ani, sechestrată într-un apartament din București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Femeie de 45 de ani, sechestrată într-un apartament din București. Intervenție contracronometru, luni, în Sectorul 5 al Capitalei, după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este lipsită de libertate într-o locuință.

Femeie de 45 de ani, sechestrată într-un apartament din București

Victima se afla într-un apartament din Sectorul 5 din București, acolo unde iubitul ei o ținea cu forța. Mai mult, femeia a fost agresată de individ. În cele din urmă, aceasta a reușit să ia legătura cu o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie.

ADVERTISEMENT

Bucureșteanca i-a mărturisit că iubitul ei a răpit-o și o agresează, cerându-i ajutorul. Temându-se pentru viața prietenei sale, femeia a anunțat polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 24 Poliție.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că victima era bătută și lipsită de libertate. La fața locului a ajuns și o ambulanță care i-a acordat primul ajutor. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

ADVERTISEMENT

„În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 24 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5. În urma activităților specifice, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei.

Întrucât aceasta prezenta urme de violență, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri. Cel mai probabil, el va fi reținut pentru 24 de ore, iar apoi instanța va lua o măsură preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 24.

Româncă răpită de un cetățean turc, în Germania

Un eveniment similar a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână în Germania. O româncă a fost sechestrată și amenințată cu moartea de un cetățean turc. Bărbatul cerea 20.000 de euro pentru a o elibera.

ADVERTISEMENT

Din fericire, femeia a reușit să își contacteze familia din România, care a anunțat poliția. Agenții români au luat legătura cu Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Polițiștii din Germania au reușit să intervină cu rapiditate și să o găsească pe româncă.

 

ADVERTISEMENT