Life

Femeie despăgubită după un zbor cu American Airlines în care a fost făcută ”sandwich” între două persoane obeze

O australo-americană a fost compensată financiar de American Airlines după ce s-a plâns pe Twitter că în timpul unui zbor a fost înghesuită între două persoane supraponderale.
22.10.2022 | 19:02
Femeie despagubita dupa un zbor cu American Airlines in care a fost facuta sandwich intre doua persoane obeze
Femeie despăgubită după un zbor cu American Airlines în care a făcut-o ”sandwich” între două persoane obeze. Sursa foto: Twitter/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O femeie care a călătorit între doi pasageri supraponderali pe un zbor recent al companiei American Airlines a primit despăgubiri de la transportator. Australo-americanca și-a postat pe Twitter nemulțumirea, lucru care a stârnit o serie de păreri pro și contra.

Femeia care a fost ”sandwich” între pasagerii unui zbor primește despăgubiri

Sydney Watson și-a împărtășit calvarul cu adepții ei de pe Twitter. Femeia povestește că în timpul unui zbor de trei ore, a fost pusă într-o situație dificilă, asta pentru că a fost așezată între două persoane obeze.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu este absolut acceptabil sau în regulă. Dacă oamenii grași vor să fie grași, bine. Dar este cu totul altceva atunci când sunt blocată între ei în avion, cu brațul rostogolit pe corpul meu, timp de trei ore. Dacă ai nevoie de un prelungitor pentru centura de siguranță, ești prea gras pentru a fi într-un avion”, spunea pe Twitter Sydney Watson.

”Întregul meu corp atins împotriva dorințelor mele”

Watson și-a continuat dezvăluirea declarând că nu îi ”pasă” dacă afirmația ei ”este răutăcioasă”, asta pentru că întregul ei corp a fost atins împotriva voinței ei.

ADVERTISEMENT

Întregul meu corp este atins împotriva dorințelor mele. Nici măcar nu pot lăsa cotierele în jos de o parte și de alta, pentru că nu e loc. M-am săturat să mă port ca și cum grasimea în această măsură ar fi normală. Lasă-mă să te asigur că nu este”, a mai declarat australo-americanca.

American Airlines răspunde după plângerea femeii

După ce a etichetat American Airlines în tweet-ul ei, firma de transport a răspuns femeii, reamintindu-i că pasagerii lor sunt de toate formele și dimensiunile.

ADVERTISEMENT

Pasagerii noștri vin în diferite forme și dimensiuni. Ne pare rău că ai fost inconfortabilă în zborul tău. Compania noastră oferă o varietate de dimensiuni și stiluri de scaune, astfel încât clienții să poată selecta ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei. Ca un gest de bunăvoință, ți-am emis un credit de călătorie de 150 USD, care va ajunge printr-un e-mail separat”, a explicat compania aeriană, American Airlines.

Femeia făcută ”sandwich”, pusă la zid de o parte dintre urmăritorii săi

Australo-americanca Watson a răspuns celor de la compania aeriană că nu este interesată de voucher și mai bine: ”Aș prefera să iau cei 150 de dolari oferiți de American Airlines ca rambursare și să-i dau cuiva care are nevoie de un abonament la sală”.

ADVERTISEMENT

Incidentul a stârnit dezbateri online, unii au considerat-o pe femeie nepoliticosă, în timp ce alții au susținut-o. Un utilizator de Twitter chiar a cpmentat către American Airlines, întrebând: ”Dacă pasagerii tăi vin în toate formele și dimensiunile, de ce locurile sunt suficient de largi doar pentru persoane de talie medie?”.

ADVERTISEMENT