News

Femeie din Drobeta Turnu Severin, ucisă de fiu. Tânărul ar fi consumator de droguri

O crimă s-a produs noaptea trecută într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. O femeie de 54 de ani a fost ucisă de propriul fiu
02.03.2024 | 11:36
Femeie din Drobeta Turnu Severin ucisa de fiu Tanarul ar fi consumator de droguri
Autorul crimei ar fi chiar fiul femeii, cunoscut drept consumator de droguri Sursa foto: Actual Mehedinți
ADVERTISEMENT

Crima s-a petrecut în zona Iruc din Drobeta Turnu Severin. Fiul femeii, un tânăr de 28 de ani, ar fi cunoscut drept consumator de droguri, relatează presa locală.

Femeie din Drobeta Turnu Severin, ucisă de fiu

Tânărul nu avea serviciu și locuia împreună cu mama sa, după ce femeia s-a despărțit de soțul ei. Potrivit primelor informații, femeia a fost găsită cu fața la podea, zona membrelor superioare fiind plină de sânge. Cel mai probabil, fiul ar fi strangulat-o, scrie publicația Actual Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Cel care ar fi alertat poliția ar fi fost fratele făptașului, care, potrivit aceleiași surse, locuiește în Halânga, Izvoru Bârzii. Vecinii au relatat că, în jurul orelor 02.00, fi auzit țipete din apartament.

“Pe la 02.00 azi-noapte, am auzit o voce de bărbat. Nu am ieșit. Nu ar fi exclus ca el să o fi ucis. El era recalcitrant. Pentru bani, probabil, a omorât-o.

ADVERTISEMENT

El nu lucra. O ducea pe ea la serviciu. Anul acesta, m-am întâlnit de două ori cu el. Era cu niște băieți, de fiecare dată”, a relatat unul dintre vecini.

Dosarul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar anchetatorii încearcă să afle exact ce s-a petrecut în cursul nopții.

ADVERTISEMENT

Fiul femeii ucise a fost ridicat pentru a fi dus la audieri. Tânărul era extrem de agitat, când a fost preluat de anchetatori. Victima avea un magazin de rochii de mireasă, în Drobeta Turnu Severin.

Cu doar o săptămână în urmă, o tentativă de crimă zguduia orașul. Un elev olimpic în vârstă de doar 16 ani și-a înjunghiat în plină stradă fosta iubită și a încercat să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Ambii adolescenți au ajuns la spital, agresorul fiind internat sub strictă supraveghere psihiatrică. Anchetatorii încearcă să afle dacă tânărul consumase substanțe interzise la momentul atacului sau dacă suferă de vreo afecțiune din sfera psihiatrică.

ADVERTISEMENT
Tags: