News

Femeie din Giurgiu, sechestrată timp de zece zile. Cum a scăpat din mâinile atacatorului

O femeie din Giurgiu a fost sechestrată timp de zece zile și a fost salvată de mama sa, care a sunat la Poliție după ce a aflat ce se întâmplă.
15.11.2022 | 17:46
Femeie din Giurgiu sechestrata timp de zece zile Cum a scapat din mainile atacatorului
Poliția Giurgiu a intervenit. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia le-a indicat oamenilor legii o adresă unde au găsit o femeie bătută. Aceasta ar fi fost ținută sechestrată de concubin timp de zece zile.

Femeie sechestrată timp de zece zile în Giurgiu

Bărbatul din Giurgiu, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști și va fi prezentat instanței de judecată, potrivit IPJ Giurgiu, conform Stirile PRO TV.

ADVERTISEMENT

”La data de 08 noiembrie a.c., Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie, de 54 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa este sechestrată la domiciliul unui bărbat.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o femeie, de 33 de ani, care a declarat faptul că, timp de aproximatv 10 zile, nu i-a fost permis să părăsească locuinţa, fiind ameninţată şi agresată fizic, de către concubinul său. De asemenea, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul în cauză ar fi lovit-o cu un corp dur”, a transmis IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost reținut după administrarea probatoriului, timp în care femeia a primit rezultatul expertizei medico-legale.

În urmă cu doi ani, un caz similar șoca opinia publică din județul Cluj. Atunci, o femeie din satul Poieni a fost sechestrată și bătută de o vecină și de către soțul acesteia. Atacatorii au fost nervoși pentru că femeia și-a apărat copiii într-un caz banal.

ADVERTISEMENT

Scandalul a pornit atunci de la faptul că vecinii agresivi ar fi amenințat copiii victimei care se dădeau cu bicicleta pe uliță. Femeia în vârstă de 31 de ani s-a dus acasă la vecini pentru a-i calma, însă a fost bătută și sechestrată.

Totul a început de la copii. S-au legat de copii că se dădeau cu bicicleta, au venit să-mi spună și m-am dus să vorbesc cu el să văd ce are de zis și m-a lovit cu o bâtă și m-a prins de cap. M-a luat cu forța, m-o scos cu mâinile în cap și cu capul în jos. Nu m-a ajutat nimeni. Oamenii s-au temut, are un ginere care lucrează în Armată”, se plângea victima în acel moment.

ADVERTISEMENT

Cazul a ajuns în atenția opiniei publice după ce nașa femeii a filmat totul, deși s-a temut să intervină pentru a nu lua bătaie.

ADVERTISEMENT