Sport

Fernandinho, criză de nervi în fața arbitrului. Motivul ieșirii necontrolate a veteranului brazilian. Video

Fernandinho a fost protagonistul unui moment inedit în Brazilia. Mijlocașul a făcut o adevărată criză de nervi în fața arbitrului.
30.03.2024 | 15:38
Fernandinho criza de nervi in fata arbitrului Motivul iesirii necontrolate a veteranului brazilian Video
Fernandinho a fost protagonistul unui moment inedit în Brazilia. Mijlocașul a făcut o adevărată criză de nervi în fața arbitrului. Sursă foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Starul brazilian de 38 de ani a avut o carieră fantastică în Europa. A jucat timp de 17 ani pentru Șahtior Donețk și Manchester City, iar din vara lui 2022 s-a întors la prima dragoste: Atletico Paranaense.

Criză de nervi a lui Fernandinho din cauza arbitrului

Deși este cunoscut ca fiind un jucător cerebral, Fernandinho și-a ieșit din minți la ultimul meci jucat și a făcut o criză de nervi în fața arbitrului care a blocat involuntar o pasă a fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Era minutul 22 al partidei Atletico Paranaense – Operario PR, din manșa secundă a semifinalelor campionatului statal, când veteranul mijlocaș a încercat o pasă pe culoar către un coechipier.

Din nefericire, chiar dacă a încercat să se ferească, arbitrul Paulo Roberto Alves Junior a fost lovit de minge și atacul periculos al gazdelor s-a oprit. A fost momentul în care Fernandinho nu s-a mai putut controla.

ADVERTISEMENT

El a venit în fugă în fața ”centralului” și a început să gesticuleze nervos din mâini în timp ce strângea din dinți într-o expresie dramatică. În ciuda ieșirii sale necontrolate, fotbalistul a scăpat fără avertisment.

Atletico Paranaense, care câștigase meciul tur din deplasare cu 2-1, s-a impus și în cea de-a doua manșă cu 1-0 prin golul reușit de Bruno Zapelli (43). În finala campionatului statal, echipa lui Fernandinho va întâlni în dublă manșă formația Maringa.

ADVERTISEMENT

Jucători răniți după ce autocarul unei echipe a fost atacat de ultrași

Este bine cunoscut faptul că fotbalul din Brazilia oferă nenumărate momente tragicomice. Unul dintre ele s-a petrecut în urmă cu o lună când 6 jucători au fost răniți după ce autocarul echipei Fortaleza a fost ținta unor dispozitive explozive și pietre aruncate de suporterii formației Sport Club Recife.

Dintre cei 6 jucători care s-au ales cu răni după acel incident teribil, doi au fost mai grav. Fundașul Gonzalo Escobar, care a suferit un traumatism cranian și căruia i-au fost aplicate de către medici 13 copci, și portarul Joao Ricardo, care a avut nevoie de 6 copci.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că toată lumea a fost în afara oricărui pericol, imaginile cu autocarul oaspeților au fost înspăimântătoare. Atacul a fost condamnat de un mare număr de cluburi braziliene, care și-au arătat susținerea pentru Fortaleza, finalistă a ultimei ediții a Copa Sudamericana.

ADVERTISEMENT