Life

Fetiță de 11 ani, ucisă de skijet, în vacanța din Turcia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

Copilă de 11 ani, omorâtă de skijet, într-un concediu petrecut în Turcia. A fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată.
27.08.2023 | 17:50
Fetita de 11 ani ucisa de skijet in vacanta din Turcia Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea
Copilă de 11 ani, omorâtă de skijet, într-un concediu petrecut în Turcia. A fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O fetiță în vârstă de 11 ani a fost ucisă de skijet, în vacanța din Turcia. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Familia sa a asistat neputinciosă la tragedia care s-a produs în urma unui impact extrem de violent.

Copilă de 11 ani, omorâtă de skijet, într-un concediu petrecut în Turcia. A fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată

O copilă de 11 ani, pe numele său Yağmur Koseoglu, a fost omorâtă de skijet, într-un concediu petrecut alături de cei dragi în Turcia. Fetița se afla alături de tatăl ei în largul mării, în timp ce restul rudelor erau pe mal.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de Mirror, tragedia s-a produs pe plaja Sarimsakli din Ayvalik, săptămâna trecută. Ea a fost lovită grav după ce un alt skijet, condus de un adolescent, s-a izbit de cei doi cu o viteză mare.

Imediat după impact fetița a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale. Înainte de a fi condusă pe ultimul drum familia fetiței, din Wood Green, Londra, a organizat o ceremonie.

ADVERTISEMENT

Peste 400 de persoane au luat parte la acest eveniment care a fost făcut în memoria sa. Ulterior, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost dus la BAF din Edmonton. Mai târziu, a fost înmormântată la cimitirul Alevi din Enfield, nordul Londrei.

Yağmur Koseoglu visa să devină vedetă pop

Tatăl lui Yağmur Koseoglu, Okan, a declarat pentru presa locală că fiica sa era încântată să încerce una dintre cele mai populare activități de apă. Unchiul copilei a mai spus că Yağmur Koseoglu visa să devină vedetă pop.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, oamenii legii au deschis un dosar penal. Ancheta este abia la început, însă anchetatorii vor să afle cum s-a produs moartea copilei cu exactitate. Familia sa caută un răspuns cu privire la tragedie.

Skijet-ul, un sport periculos?

Skijet-ul este un sport încercat de foarte multe persoane în timpul verii sau în vacanțe, dar este unul periculos? Din păcate, activitatea a făcut mai multe victime în ultima perioadă pe plajele din lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

În luna mai un bărbat a fost ucis într-un alt accident, de față fiind mai multe persoane aflate pe plaja Worthing, de lângă Goring-by-Sea. Tânărul de 26 de ani nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT