ADVERTISEMENT
Life

Fiica Andreei Esca, la petrecere de Halloween. Alexia Eram și restul participanților nu au ținut cont de reguli

Autor: Alexa Serdan | 01.11.2020 | 15:00
Fiica Andreei Esca, la petrecere de Halloween. Alexia Eram și restul participanților nu au ținut cont de reguli
Fiica Andreei Esca, la petrecere de Halloween. Alexia Eram și restul participanților nu au ținut cont de reguli. Sursa foto: Instagram.com

Alexia Eram adoră petrecerile de fițe, motiv pentru care anul acesta nu a ratat evenimentul de Halloween. Fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, s-a distrat de minune, însă nu a ținut cont de nicio regulă impusă de pandemie. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și restul participanților la petrecerea care s-a ținut într-un club din Capitală nu au purtat mască de protecție, cât despre distanță nici nu s-a pus problema de așa ceva. Tânăra în vârstă de 20 de ani a dansat ore bune alături de prietenele sale, fără a avea teama virusului din China.

Îmbrăcată într-o rochie neagră mulată cu paiete și cu un machiaj specific sărbătorii americane, Alexia Eram a trăit fiecare clipă la intensitate maximă. Ținuta a fost accesorizată cu o perucă lungă care i-a pus în evidență fața machiată pentru Halloween.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, petrecere de Halloween fără niciun fel de regulă

Se pare că iubita lui Mario Fresh nu se teme de noul tip de coronavirus, în ciuda faptului că familia sa a avut boala în urmă cu câteva luni. Alexia Eram a stat aproape de prietenii ei și s-a distrat până în zori, semn că i-au lipsit aceste evenimente.

Fiica știristei Andreea Esca nu a purtat deloc mască de protecție, așa cum se poate vedea din filmările postate chiar de ea și de amicii săi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nici ceilalți participanți nu s-au sfiit să stea într-un spațiu închis fără a-și lua măsuri de siguranță. Toată lumea s-a simțit bine și nimeni nu a luat în calcul că s-ar putea îmbolnăvi cu noul tip de coronavirus.

„Tare rău!!!”, este reacția pe care a avut-o prezentatoarea Pro TV atunci când a văzut cum s-a machiat fiica sa pentru Halloween. Mesajele și comentariile internauților au fost, în general, pozitive, aceștia fiind încântați de apariția Alexiei Eram.

ADVERTISEMENT

Distracția a fost la ea acasă, la fel și aglomerația. Cel mai probabil autoritățile nu s-au sesizat în acest caz, petrecăreții neavând absolut nicio grijă.

Din păcate, numărul cazurilor de persoane infectate crește de la o zi la alta și nu este exclus ca după acest eveniment să existe „victime”. Duminică, 1 noiembrie, s-au raportat încă 5.324 noi cazuri de persoane care au luat COVID-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!