News

Fiica bătrânului ucis de copii la Buzău, mărturii terifiante: ”A murit în chinuri mari: legat de mâini și picioare”

Fiica bătrânului de 81 de ani din Buzău, ucis de copii, face mărturii terifiante. Femeia spune că tatăl său a murit în chinuri mari.
25.03.2023 | 19:34
Fiica batranului ucis de copii la Buzau marturii terifiante A murit in chinuri mari legat de maini si picioare
Mărturii cutremurătoare făcute de fiica bătrânului ucis de copii la Buzău: ”Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit”. Sursa foto: captură
ADVERTISEMENT

Fiica bătrânului ucis de copii la Buzău face mărturii terifiante în legătură cu moartea părintelui său. Aceasta spune că vârstnicul a avut parte de o moarte cumplită. ”A murit în chinuri mari: legat de mâini și picioare”, dezvăluie aceasta.

Mărturii cutremurătoare făcute de fiica bătrânului ucis de copii la Buzău: ”Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit”

Liniștea în Căldărăști, o micuță localitate cu sub 2.000 de suflete din județul Buzău, a fost zdruncinată de un caz teribil. Trei copii din zonă, de 9, 10 și 15 ani, sunt acuzați că ar fi omorât un bătrân pentru a-i fura bicicleta. Tragedia a avut loc pe 23 martie.

ADVERTISEMENT

Victima, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită dezbrăcată în vie și cu mai multe răni pe corp. Cadavrul bătrânului a fost găsit doar cu șosetele în picioare și cu multe răni. Sunt dovezi certe că victima ar fi fost chinuită înainte să-și dea ultima suflare.

Fiica bătrânului confirmă toate aceste date preliminare. Ea oferă detalii absolut cutremurătoare despre decesul tatălui ei. ”A fost legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit de niște minți bolnave ale unor copii.

ADVERTISEMENT

Cred că a murit în niște chinuri și dureri foarte mari”, mărturisește Elena Voinea, fiica victimei, conform Știri de Buzău. Date similare au fost oferite și de localnicul care l-a găsit pe bătrân fără suflare.

”Era pe burtă, cu mâinile lângă cap, cu fața într-o parte, doar cu șosete în picioare, în pielea goală, iar la mâna stângă se cunoștea cum a căutat să se zbată, să râcâie pământul”, spune Marcel, bărbatul din Căldărăști care a descoperit cadavrul.

ADVERTISEMENT

Cine este bătrânul de 81 de ani ucis de copii

Presa locală mai oferă și informații despre identitatea victimei. Victima este Samoilă Tudor, un om liniștit, fost angajat la CFR în Pogoanele. Cu o zi înainte de tragedie, el trecuse pe la un magazin din sat pentru a-și lua pâine, după care a revenit spre casă.

A fost momentul în care, spun datele preliminare, ar fi fost atacat de cei trei copii. Se pare că minorii l-ar fi urmărit pe nea Samoilă de la barul din sat. ”Ce am înțeles de la copii este că l-ar fi văzut la magazin că are bani și l-ar fi urmărit. Nu aveau copiii ce să caute tocmai din sat până aici, în vie, pentru că sunt câțiva kilometri”, spune un nepot al victimei.

ADVERTISEMENT

În prezent, doi dintre copiii bănuiți că l-au omorât pe bătrânul de 81 de ani au ajuns într-un centru de primire în regim de urgență al Protecției Copilului. În ceea ce-l privește pe băiatul de 15 ani, acesta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă din Buzău, pentru expertiză.

ADVERTISEMENT