Life

Fiica faimosului rapper Percy Robert Miller a murit la doar 29 de ani! „O durere copleșitoare”

Fiica faimosului rapper Percy Robert Miller a murit. Tytyana Miller avea doar 29 de ani și conform spuselor tatălui său, aceasta s-ar fi confruntat cu probleme.
30.05.2022 | 19:05
Fiica faimosului rapper Percy Robert Miller a murit la doar 29 de ani O durere coplesitoare
Fiica faimosului rapper Percy Robert Miller a murit la doar 29 de ani. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Percy Robert Miller Sr., cunoscut mai degrabă sub numele său de scenă de Master P este în doliu. Fiica lui a murit.

Percy Robert Miller își plânge fiica moartă la 29 de ani

Tytyana Miller, fiica lui Percy Robert Miller, a murit în acest weekend. Aceasta avea doar 29 de ani. Rapperul a refuzat să dea mai multe detalii despre motivul morții fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta a dat de înțeles care ar fi motivele pentru care trebuie acum să facă față plecării fiicei sale dintre cei vii.

Într-o declarație emoționantă pe care a dat-o presei cântărețul și antreprenorul în vârstă de 52 de ani a cerut intimitate pentru ca familia lui să poată plânge în liniște moartea fiicei sale. Acesta a numit durerea pe care o simte drept una copleșitoare.

ADVERTISEMENT

“Familia noastră se confruntă cu o durere copleșitoare pentru pierderea fiicei mele Tytyana. Cerem respectuos puțină intimitate pentru ca familia noastră să poată plânge. Apreciem toate rugăciunile, dragostea și sprijinul”, a transmis rapperul pe rețelele de socializare.

Care ar fi cauza morții fiicei lui Percy Robert Miller

Deși nu a spus cu subiect și predicat care este cauza morții fiicei sale de doar 29 de ani, artistul a vorbit despre impactul pe care abuzul de substanțe îl poate avea asupra unui om, dar și despre bolile mintale.

ADVERTISEMENT

Astfel, am putea vorbi despre faptul că fiica artistului ar fi murit din cauza abuzului de substanțe asociate cu problemele mintale.

“Bolile mintale și abuzul de substanțe reprezintă o problemă reală despre care nu trebuie să ne fie teamă să vorbim. Cu Dumnezeu, vom trece peste asta. Îngerul meu”, a mai scris artistul tot pe social media.

ADVERTISEMENT

Și fiul rapperului, artist la rândul său, a transmis un mesaj despre moartea tragică a surorii sale pe Instagram. Romeo Miller  a spus că ar trebui să îi iubim și să îi apreciem pe cei dragi atâta vreme cât sunt lângă noi, subliniind faptul că viața este scurtă.

“Iubiți-i pe cei dragi, viața este scurtă. Partea bună este că știu că ea se află într-un loc mult mai bun și în sfârșit este în pace și liberă. Dumnezeu să o binecuvânteze”, a spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: