Life

Filmul de pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură. Experiențe terifiante într-un thriller de nota 10

Filmul de pe Netflix care te va ține în suspans. Proiectat pentru cinematografe, pelicula a ajuns să domine topurile de pe platformă
01.12.2023 | 15:41
Filmul de pe Netflix care te va tine cu sufletul la gura Experiente terifiante intrun thriller de nota 10
Filmul de pe Netflix care te va cuceri instant. 91 de minute de suspans și emoție Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret faptul că Netflix face tot posibilul pentru a ține pasul cu pretențiile utilizatorilor. Platforma adaugă titluri noi constant, iar de data asta, un nou film domină toate topurile.

Netflix îți aduce un film care îți va întrece toate așteptările

Pe final de an, Netflix continuă seria surprizelor pentru utilizatorii săi. Se pare că platforma nu mizează doar pe filmele de Crăciun, ci și pe thrillere care îi țin pe toți cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

De data asta, un nou film de pe platformă i-a făcut pe toți să vorbească despre el. Filmul este atât de bun, încât nu a primit aprecieri doar din partea privitorilor, ci din partea criticilor cinematografici.

Pelicula care face furori pe Netflix se numește ”The Call” și are în centrul acțiunii două femei. Inițial, ai fi tentat să crezi că între ele nu există nimic în comun. Însă, pe măsură ce povestea avansează, ambele sunt unite de un banal telefon mobil vechi.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce conversația lor avansează, cele două își vor da seama că provin din perioade de timp diferite. Epocile din care vin vor fi afectate de schimbul de replici și informații pe care cele două și le furnizează.

Viața celor două femei se schimbă radical după această convorbire. Își vor da seama că sunt atrase într-un cer periculos, iar ceea ce știu poate deveni cel mai mare dușman al lor.

ADVERTISEMENT

”The Call” este un triller captivant care trebuia să ajungă în cinematografe

”The Call” i-a cucerit imediat pe cei care au apucat să se uite la el. Dincolo de faptul că nu este deloc un film lung, cele 91 de minute sunt pline de suspans.

Însă, pelicula vine la pachet și cu un dezavantaj pentru cei care preferă doar filmele în limba engleză. ”The Call” este un thrilleer sud coreean, iar personajele principale sunt interpretate de Park Shin-hye și Jeon Jong-seo.

ADVERTISEMENT

Thriller produs și regizat de Lee Chung-hyun promite foarte multe, mai ales că, inițial, a fost proiectat pentru cinematografe. Din păcate, fiind lansat odată cu pandemia de Covid-19, planurile echipei de producție au fost date peste cap.

Luna aceasta, utilizatorii Netflix vor putea urmări mai multe pelicule care au fost în cinematografe și au ajuns pe platformă. Nici filmele românești nu au fost uitate. Astfel, odată cu luna decembrie, pe Netflix se găsesc titluri precum ”Teambuildin” sau ”Aventura strigați ura!”

ADVERTISEMENT
Tags: