News

Filmul horror pe care nimeni nu îl poate vedea până la capăt. Oamenii ies din sălile de cinema vomitând și cu stări de leșin

Terrifier 2 le-a adus producătorilor încasări record, dar și un val de spectatori care au leșinat sau au vomitat din cauza scenelor brutale
23.10.2022 | 13:54
Filmul horror pe care nimeni nu il poate vedea pana la capat Oamenii ies din salile de cinema vomitand si cu stari de lesin
Pelicula este continuarea unui horror din 2016 Foto: CINEDIGM
ADVERTISEMENT

Slasherul horror, care se concentrează pe învierea unui clovn sadic pe nume Art, a fost lansat la sfârșitul săptămânii trecute, fiind aclamat de critici și a obținut 2,3 milioane de dolari pe doar 700 de ecrane.

Filmul horror pe care nimeni nu îl poate vedea până la capăt

Fanii au apelat la rețelele de socializare pentru a împărtăși relatările lor înfricoșătoare despre vizionarea peliculei “Terrifier 2”, povestind că oamenii leșină și vomită în sălile de cinema.

ADVERTISEMENT

Unul dintre producătorii filmului a intrat chiar pe Twitter pentru a lansa un avertisment cu privire la “violența grafică” și “reprezentările brutale ale ororii”.

“Terrifier 2” servește drept continuare a thrillerului horror din 2016 “Terrifer”, regizat de Damien Leone și cu Jenna Kanell, Samantha Scaffidi și David Howard Thornton.

ADVERTISEMENT

În filmul original, o femeie pe nume Tara Heyes (Kanell) devine obsesia sadică a lui Art the Clown (Thornton), un ucigaș îngrozitor al cărui chip este pictat cu machiaj de clovn alb-negru.

În “Terrifier 2”, Art se întoarce în Miles County după ce a fost înviat de “o entitate sinistră” și pune ochii pe o adolescentă și pe fratele ei mai mic.

ADVERTISEMENT

Avertizare pentru spectatori

Thornton și Kanell își reiau rolurile în film și li se alătură Lauren LaVera, Griffin Santopietro și Felissa Rose.

Producătorul executiv Steven Barton a postat luni pe Twitter o avertizare pentru public, după ce au fost raportate mai multe cazuri de spectatori care s-au simțit rău în timp ce vizionau filmul.

ADVERTISEMENT

“Acest film conține scene de violență grafică și reprezentări brutale de groază”, a scris Barton. “Telespectatorii care sunt slabi de inimă, predispuși la amețeli sau care au stomacul slab sunt sfătuiți să fie extrem de precauți. Au existat deja numeroase cazuri de leșin și vărsături în cinematografe. Pentru cei care aleg să continue, ați fost avertizați.”

Clovnul Art nu este singurul personaj de horror căruia David Howard Thornton îi dă viață.

Actorul în vârstă de 42 de ani, care a mai jucat rolul lui Joker în serialul de acțiune “Nightwing: Escalation”, va interpreta o caricatură îngrozitoare a lui Grinch în “The Mean One”, o parodie macabră a antagonistului clasic al lui Dr. Seuss.

ADVERTISEMENT
Tags: