News

Final cumplit pentru o femeie din Timișoara. A fost incendiată de fostul soț, cu care se împăcase

Un caz șocant a fost consemnat recent la Timișoara, acolo unde o femeie a fost incendiată de fostul soț. Cei doi tocmai se împăcaseră.
30.09.2023 | 17:17
Final cumplit pentru o femeie din Timisoara A fost incendiata de fostul sot cu care se impacase
Caz șocant în Timișoara: o femeia a murit incendiată de soțul cu care tocmai se împăcase. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz de-a dreptul cutremurător a fost raportat în urmă cu câteva zile la Timișoara, acolo unde o femeie a fost incendiată de către fostul soț. Ce plan diabolic a pus la cale individul.

Caz șocant în Timișoara: o femeia a murit incendiată de soțul cu care tocmai se împăcase

România este zguduită de o nouă crimă terifiantă. De această dată, întâmplarea a fost consemnată în vestul țării, la Timișoara. O femeie a avut parte de un sfârșit cumplit, iar vinovat de asta este nimeni altul decât fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Evenimentul din Banat are în centrul atenției un cuplu. În urmă cu ceva timp, cei doi au decis să pună capăt relației. Au acceptat că mariajul nu mai merge și au divorțat în mod oficial.

Relația lor părea să primească o nouă șansă, recent. Bărbatul a reușit să o convingă pe femeie să se întoarcă la el. Motivul real nu era o relansare a mariajului, ci unul extrem de întunecat.

ADVERTISEMENT

Luni, 25 septembrie, între cei doi a izbucnit un scandal uriaș. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a comis un gest de o cruzime extremă. El s-a răzbunat pe femeie dându-i foc, după ce inițial a stropit-o cu benzină.

Același individ a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor. El nu a recunoscut însă că el este de vină pentru incident. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, însă din cauza gravității arsurilor, aceasta a murit, scrie Observator News.

ADVERTISEMENT

Cercetările ulterioare ale poliției au scos la iveală faptul că nu a fost un accident, așa cum el a susținut. Astfel, individul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de crimă.

Timișoara, zguduită de o altă crimă, în august

Ultimele luni au reprezentat o perioadă grea pentru Timișoara. Nu cu mult timp în urmă, la mijlocul lunii august, o femeie, în vârstă de 74 de ani, a fost ucisă de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a intrat peste ea în casă și a bătut-o cu o cărămidă.

ADVERTISEMENT

Criminalul avea intenția de a o jefui pe bătrână, dar i s-a făcut rău. A fost găsit de polițiști pe colțarul din bucătărie în stare de semi-inconștiență. Și el a avut nevoie de îngrijiri medicale și a leșinat de două ori în ambulanță. Din păcate, victima lui a murit la spital, din cauza rănilor.

ADVERTISEMENT