News

Final cumplit pentru un tânăr de 33 de ani: a încercat să traverseze Autostrada A2, dar a fost lovit de un camion

Un tânăr de 33 de ani a avut parte de un final tragic, luni, pe Autostrada A2, acolo unde a fost lovit în plin de un camion.
01.04.2024 | 11:43
Final cumplit pentru un tanar de 33 de ani a incercat sa traverseze Autostrada A2 dar a fost lovit de un camion
Tânăr de 33 de ani, lovit mortal de un camion pe Autostrada A2, lângă Cernavodă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un accident mortal s-a produs în prima zi a lunii aprilie, pe Autostrada A2, în apropiere de Cernavodă, acolo unde un tânăr de 33 de ani care încerca să traverseze a fost spulberat de un camion.

Tânăr de 33 de ani, lovit mortal de un camion pe Autostrada A2, lângă Cernavodă

Din informațiile oferite de Poliție aflăm că evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 01.10. Atunci, agenții din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2, în apropierea orașului Cernavodă, s-a produs un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Ajunși în zonă, oamenii legii au stabilit imediat cum s-a întâmplat accidentul. Astfel, se pare că un camion, format din autotractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 51 de ani, a lovit un pieton.

Victima, un tânăr de 33 de ani, s-ar fi angajat în traversarea autostrăzii. Acesta a fost spulberat de mașina de mare tonaj. În urma acestui accident rutier, pietonul a decedat.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive. Rezultatele au fost negative.

După această tragedie a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmite Inspectoratul de Poliție al județului Constanța, citat de CT News.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Brașov. Biciclist lovit de o mașină

Tot luni, 1 aprilie, un accident rutier a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Brașov. Au fost implicate o mașină și o bicicletă. În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni. A avut nevoie de sprijin medical.

În scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției Rutiere. Oamenii legii au efectuat cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

După acest eveniment, s-a deschis un dosar de urmărire penală. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale, anunță centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT