Sport

Final de drum pentru Emil Săndoi la Chindia Târgoviște: „Am rămas în relații bune, dar e mai bine să nu prelungesc!”

Emil Săndoi a anunțat că nu va mai continua din sezonul următor la Chindia Târgoviște, recunoscând că a rămas în relații bune cu oamenii din conducerea clubului.
03.06.2022 | 19:33
Final de drum pentru Emil Sandoi la Chindia Targoviste Am ramas in relatii bune dar e mai bine sa nu prelungesc
Final de drum pentru Emil Săndoi la Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al târgoviștenilor a vorbit și despre venirea lui Paul Iacob, fostul său jucător de la Chindia, la Rapid, fiind bucuros pentru alegerea fundașului.

Final de drum pentru Emil Săndoi la Chindia Târgoviște

Emil Săndoi nu mai este antrenorul Chindiei Târgoviște, anunțând că nu își va mai prelungi contractul cu formația pe care a reușit să o salveze de la retrogradare, în urma barajului dramatic cu Concordia Chiajna, decis la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

„Chiar azi am discutat cu președintele clubului, am rămas în relații bune, el a participat la toate etapele pe care Chindia le-a trecut până în prezent.

Am discutat astăzi și am căzut de comun acord că e mai bine să nu prelungim. Oricum, mi se încheia contractul, sincer, nu știam nici că Paul va pleca la Rapid”, a spus Emil Săndoi, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani este vârsta lui Paul Iacob

„Ar fi fost bine să-l clonez pe Iacob!”

Emil Săndoi a comentat și transferul lui Paul Iacob la Rapid, bucurându-se pentru decizia luată de fostul său elev: „Dacă aș fi putut să-l clonez, l-aș fi folosit și fundaș central și mijlocaș central.

E un băiat profesionist. A încercat să impună în grup un target pe care puțini jucători încearcă să-l impună”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a anunțat ce așteptări are de la Paul Iacob: „Mă bucur că Paul a semnat cu noi, e un jucător pe care îl urmărim de mult timp, e polivalent, e echilibrat, cred că o descriere mai detaliată o poate face Emil.

Mă bucur că am putut să-l aducem și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele pe termen scurt, mediu și lung. A semnat pe doi ani”.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Chindia, Emil Săndoi este favorit să o preia pe Poli Iași, formație din Casa Pariurilor Liga 2.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Iacob, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT