Sport

Marius Croitoru, acord cu noua sa echipă! Anunţul antrenorului: “Săptămâna viitoare rezolvăm!”. Exclusiv

Marius Croitoru a plecat în această vară de la FC Botoşani şi în proporţie de 99% va prelua FC U Craiova. Negocierile sunt avansate şi antrenorul susţine că săptămâna viitoare totul ar trebui să se rezolve.
10.06.2022 | 23:44
Marius Croitoru acord cu noua sa echipa Anuntul antrenorului Saptamana viitoare rezolvam Exclusiv
Marius Croitoru, ca antrenor al celor de la FC Botoşani. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a fost până în această vară cel mai longeviv antrenor din Casa Pariurilor Liga 1. Numit în vara anului 2019 pe banca celor de la FC Botoşani, antrenorul nu s-a înţeles asupra unei clauze din contract cu Valeriu Iftime şi a părăsit echipa.

Marius Croitoru, acord cu noua sa echipă: “Săptămâna viitoare rezolvăm”

Antrenorul nu va rămâne mult timp fără angajament, fiind curtat intens de FC U Craiova. Cele două părţi sunt foarte aproape de a ajunge la un acord, iar Croitoru a declarat pentru FANATIK că înţelegerea va fi parafată săptămâna viitoare:

ADVERTISEMENT

“Nu a apărut nimic nou cu FC U Craiova, doar ceea ce ştiţi. Săptămâna viitoare ar trebui să rezolvăm. 100% săptămâna viitoare pentru că mai am eu nişte probleme de rezolvat cu FC Botoşani”, a spus Croitoru pentru FANATIK.

Fiul lui Croitoru, motivul rupturii de FC Botoşani: “I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat”

FANATIK a aflat şi motivul care a dus la ruptura lui Marius Croitoru de FC Botoşani. Patronul Valeriu Iftime i-a cerut antrenorului ca fiul său, David, în vârstă de 18 ani, să nu mai facă parte din lotul echipei în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Deşi folosit pe postul de jucător U-21, patronul consideră că David Croitoru este cu mult sub nivelul echipei şi i-a cerut antrenorului să nu îl mai includă în lot. Marius nu a fost de acord cu această clauză şi a hotărât să părăsească echipa:

„Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!”, a spus Valeriu Iftime.

Nicolo Napoli şi-a încheiat al 8-lea mandat pe banca celor de la FC U Craiova!

De cealaltă parte, despărţirea celor de la FC U Craiova de Nicolo Napoli s-a petrecut în condiţii similare. Antrenorul, ajuns la final de contract, a plecat în Italia în concediu şi trebuia să semneze un nou contract cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Numai că, în momentul în care s-au reluat negocierile, Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu nu au ajuns la niciun acord şi italianul s-a despărţit de Craiova. Obiectivul oltenilor pentru noul sezon este calificarea în play-off.

Mihai Teja, noul antrenor de la Botoşani

FC Botoşani l-a numit în funcţia de antrenor pe Mihai Teja. Valeriu Iftime a vrut să angajeze un antrenor tot din zona Olteniei, din curtea celor de la Universitatea Craiova, însă discuţiile cu Papură nu s-au finalizat.

  • 3 ani a petrecut Marius Croitoru pe banca celor de la FC Botoşani
  • 8 mandate a avut Nicolo Napoli pe banca echipei lui Mititelu (primul, în 2004)
ADVERTISEMENT