Sport

Finala Cupei Greciei a fost ireală! AEK Atena – PAOK Salonic 2-0! Răzvan Lucescu pierde trofeul, deși echipa sa a jucat cu un om în plus din minutul 6

Finala Cupei Greciei s-a jucat astăzi, 24 mai, de la ora 20:30 iar Fanatik v-a pus la dispoziție toate informațiile cu privire la meciul echipei lui Răzvan Lucescu.
24.05.2023 | 22:37
Finala Cupei Greciei a fost ireala AEK Atena  PAOK Salonic 20 Razvan Lucescu pierde trofeul desi echipa sa a jucat cu un om in plus din minutul 6
Răzvan Lucescu visează la un nou trofeu cu PAOK . Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT
24-05-2023
18:09

AEK Atena - PAOK 2-0 (Moukoudi 26, P. Fernandes 90+2)

Finalul meciului! PAOK pierde finala Cupei Greciei, deși a dominat clar partida și a jucat cu un om în plus încă din minutul 6. AEK Atena a punctat la singurele două șuturi pe poartă.

Min 90+2: GOOOOL AEK Atena! Paulo Fernandes reușește să înscrie și stabilește scorul final.

Finalul primei părți! PAOK a dominat copios, în timp ce AEK Atena a avut o posesie de doar 26%, însă adversarii lui Răzvan Lucescu au reușit să înscrie, în inferioritate numerică, la singura ocazie avută.

Min 26: GOOOL AEK Atena! Moukoudi reușește să deschidă scorul, deși echipa sa este în inferioritate numerică

Min 6: Cartonaș roșu: Lazaros Rota a văzut cartonașul roșu în minutul 6, pentru un fault în postură de ultim apărător.

Min 1: A început meciul!

24-05-2023
18:07

Echipele de start din AEK Atena - PAOK

  • AEK Atena: Stankovic – Rota, Vida, Mokoudi, Hajsafi – Eliasson, Szymanski, Gacinovic – Pineda – Garcia, Zuber. Antrenor: Matias Almeyda
  • PAOK: Kotarski – Saestre, Ingason, Koulierakis, Rafa – Augusto, Schwab – Zivkovic, Konstantelias, Taison – Thomas. Antrenor: Răzvan Lucescu 

Partida nu va fi difuzată în România, însă FANATIK vă ține la curent în timp real cu tot ce se întâmplă în duelul pe care Răzvan Lucescu speră să-l câștige, după ce a ratat titlul în acest sezon.

Răzvan Lucescu visează la un nou trofeu cu PAOK

Răzvan Lucescu speră să-și salveze sezonul câștigând un nou trofeu cu PAOK, iar pentru acest lucru echipa sa trebuie să o învingă în finală pe AEK Atena, formație care i-a pus mari probleme în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În cazul în care PAOK va reuși să pună mâna pe trofeu, Răzvan Lucescu ar avea în palmares nu mai puțin de 4 trofee câștigate alături de PAOK, până acum are 2 Cupe ale Greciei (2018, 2019) și un titlu de campion în 2019.

În ultimul meci direct dintre cele două formații, care s-a jucat pe 26 aprilie, AEK Atena a umilit-o pe PAOK, scor 4-0, moment greu de digerat pentru fanii echipei lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc serios să mă opresc!”

Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul său și a mărturisit că s-a gândit să se oprească din meseria de antrenor, dorind să se dedice mult mai mult vieții de familie:

Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul ca să am o carieră ca a tatălui meu”.

„Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc”, a declarat recent Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a fost elogiat în Grecia la mijlocul lunii februarie în ziua în care a împlinit vârsta de 54 de ani. Jurnaliștii eleni i-au acordat un amplu articol românului, numindu-l cel mai bun antrenor din istoria lui PAOK.

ADVERTISEMENT