News

Tânăr de 17 ani, la un pas de moarte într-o sală de fitness din București: ”Mamă, vino să mă iei, mi-a căzut în cap o bară de 200 kg”

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost victima unui accident dramatic, după ce un aparat de 200 de kilograme s-a prăbușit peste el și l-a lovit în zona capului.
28.01.2023 | 21:21
Tanar de 17 ani la un pas de moarte intro sala de fitness din Bucuresti Mama vino sa ma iei mia cazut in cap o bara de 200 kg
Un tânăr din București a fost la un pas să-și piardă viața la sala de fitness / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tânărul se afla la o sală din Capitală pe care o frecventa de două luni când aparatul la care lucra s-a prăbușit peste el. Băiatul nu și-a pierdut cunoștința și a sunat-o pe mama lui, care, la rândul ei, a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Martorii susţin că aparatul din sala de fitness era instabil

Tânărul a ajuns la Urgențe cu un traumatism cranio-cerebral și o plagă, fiind supus imediat unei intervenții chirurgicale. Martorii spun că acesta era plin de sânge în zona capului, însă a avut noroc, totuși, că bara aparatului nu l-a lovit din plin. Într-un astfel de caz, șansele ca acesta să fi supraviețuit accidentului erau minime.

ADVERTISEMENT

Victima spune că nu a simțit mare lucru și, datorită adrenalinei, nu a dat mare importanță incidentului. Pe de altă parte, martorii spun că aparatul nu era stabil. Din această cauză, părinții tânărului vor să dea în judecată conducerea sălii și să solicite despăgubiri.

Mama băiatului e revoltată: ”Un prim-ajutor nu i s-a dat”

Mama lui Victor, tânărul accidentat, a povestit pentru Observator cum a decurs discuția cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

”Vino repede să mă iei că mi-a căzut o bară de 200 de kilograme în cap şi sunt plin de sânge. Ce bară? Ştiam că este în siguranță la o sală, în mijlocul Bucureștiului, lângă bunici. Mi se părea normal să fi ajuns o salvare înaintea mea. Un prim-ajutor nu i s-a dat”, a povestit mama adolescentului.

Patronul sălii spune că băiatul e de vină

De cealaltă parte, proprietarul sălii de sport susține că băiatul nu a știut să folosească echipamentul și că ”a tras de el” până când a căzut pe el. El spune că aparatul nu a fost avariat și este și acum într-o stare bună.

ADVERTISEMENT

”Dânsul a prins cu ambele mânere ale aparatului, s-a depărtat la doi metri, doi metri şi ceva de echipament, a tras până când echipamentul s-a dezechilibrat și a căzut.

Echipamentul este intr-o stare bună in continuare, el nu a fost avariat…”, a explicat patronul sălii de fitness.

ADVERTISEMENT

Totuși, el va cere expertiza firmei de mentenanță pentru a verifica dacă aparatul avea vreo problemă tehnică.

ADVERTISEMENT
Tags: