Life

Ipostaza inedită în care a fost surprins fiul Addei la grădiniță. Educatoarea a trimis imediat fotografia

Fiul Addei a dorit să își impresioneze o colegă de la grădiniță, oferindu-i acesteia o floare. Artista a făcut publică conversația dintre ea și mama fetiței.
19.11.2021 | 19:29
Ipostaza inedita in care a fost surprins fiul Addei la gradinita Educatoarea a trimis imediat fotografia
ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai urmărite artiste din România, ce are parte de un succes foarte mare în lumea muzicală. Chiar dacă are o carieră de succes, este și o mamă devotată care se implică în viața fiului său, Alexandru, iar asta se poate observa din postările pe care aceasta le face periodic pe conturile sale de socializare.

De-a lungul timpului, Adda a postat pe contul său de Instagram diferite conversații dintre ea și fiul său, în care micuțul îi povestește despre colegele de la grădiniță. În urmă cu câteva ore, cei care o urmăresc pe Adda au putut vedea o conversație dintre artistă și mama unei fetițe de la grădiniță, pe care Alex o simpatizează. Reacția cântăreței a fost total neașteptată.

ADVERTISEMENT

Fiul Addei a fost surprins de mână cu o colegă de la grădiniță

Adda a avut parte de o mare surpriză din partea fiului său. Băiețelul de numai 5 ani a fost surprins de educatoare de mână cu o altă colegă, iar Adda a dorit să împărtășească momentul cu urmăritorii săi.

Micuțul Alex este gata să își impresioneze colega de la grădiniță, așa că și-a rugat mamă să îl lase să îi ofere fetiței o floare. Pentru a evita eventualele neplăceri, cântăreața a dorit să îi ceară permisiunea mamei fetiței, iar întreaga conversație cu aceasta a fost postată pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Conversație Adda
Conversație dintre Adda și mama fetiței. Foto: Instagram

Se poate observa clar faptul că mama fetiței știa despre amiciția care s-a legat între cei doi copii și a părut încântată de gestul pe care fiul Addei a dorit să îl facă. Urmăritorii Addei nu au rămas nici ei indiferenți situației și i-au transmis acesteia o mulțime de mesaje.

„Acuși mergeți în vizită la cuscri!”, „Deja ai nora ????”, „Deja esti la inceput stai sa vezi cand te pune sa-i cumperi bratara de argint ?stiu cum e ??”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Adda le-a primit la postarea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Fiul Addei de mână cu colega sa de la grădiniță
Fiul Addei a fost surprins de educatoare de mână cu o altă colegă. Foto: Instagram

Alex este foarte atașat de mama sa

Adda și Cătălin Rizea se mândresc cu fiul lor și cu inițiativele pe care le are de fiecare dată. Cel mic a dat dovadă de atenție și afecțiune pentru mama sa, mai ales în momentul în care aceasta a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate.

În urmă cu câteva săptămâni, Alexuțu, așa cum îl alintă Adda, a dorit să îi cumpere mamei sale un buchet de flori și să îi mulțumească pentru toate lucrurile frumoase pe care le face pentru el.

ADVERTISEMENT

Tati, dă-mi te rog bani să-i cumpar flori lu’ mami! Tu du-te la mașină liniștit că mă descurc singur. Sunt băiat mare! ❤️❤️❤️???”, au fost cuvintele lui Alex, pe care Adda le-a postat pe Instagram.

Soție și mamă la doar 24 de ani

Cariera sa a prins aripi în momentul în care pe YouTube i-au fost “urcate” primele înregistrări ale cântecelor sale. De atunci, Adda s-a dezvoltat din multe puncte de vedere și, în 2016, a dorit să își pună bazele propriei sale familii. Atunci, însărcinată fiind, s-a căsătorit cu Cătălin Rizea, care în prezent îi este și impresar.

Chiar dacă a fost criticată de multe ori de cei care o simpatizează pentru că s-a grăbit să aducă pe lume un copil la doar 24 de ani, Adda este de altă părere. Cântăreața susține că cel mai frumos moment în viața unei femei este cel în care devine mamă. Aceasta susține că nu ar schimba absolut nimic dacă ar avea această posibilitate.

ADVERTISEMENT