Life

Fiul Corneliei Catanga, devastat de durere, la mormântul regretatei artiste: “Nu mai am lacrimi”

Fiul Corneliei Catanga, Alexandru Pădureanu, a venit la mormântul mamei sale și este devastat de durere. Sunt zece luni de când solista s-a stins din viață, iar cei dragi nu și-au găsit liniștea.
29.01.2022 | 13:02
Fiul Corneliei Catanga devastat de durere la mormantul regretatei artiste Nu mai am lacrimi
ADVERTISEMENT

Alexandru Pădureanu, fiul regretatei soliste Cornelia Catanga, a venit la mormântul mamei sale și este încă devastat de durere, la zece luni de când aceasta s-a stins din viață.

Tânărul merge regulat la mormântul interpretei de muzică lăutărească. În martie se împlinește un an de la moartea artistei, însă fiul și soțul ei, Aurel Pădureanu, suferă la fel de mult după pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook, Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj dureros. Acesta merge des la cimitir, acolo unde vorbește cu cea care i-a dat viață.

Fiul Corneliei Catanga, devastat de durere, la mormântul regretatei artiste

Fiul Corneliei Catanga a postat și o fotografie de la mormântul artistei de muzică lăutărească. Mormântul regretatei interprete este plin de flori, pentru că fiul și soțul ei se ocupă mereu de el.

ADVERTISEMENT

“La mami meu!!!! Zbier de tine!!! M-ai lăsat pe pământul asta, printre pungașii ăștia nenorociți!!!! Mama!!! Lumea zice c-as mai bine și plânge inima în mine!!!!!

Nu mai am nici lacrimi… și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns până mi se face rău! Și de tata nu mai zic…. ne mângâi sufletele să ne ridicăm de la pământ, că ne dai semne!

ADVERTISEMENT

Nu mai putem de tine! Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot! Lacrimile nu le mai pot opri!”, a scris Alexandru Pădureanu pe Facebook.

Alexandru Pădureanu
Alexandru suferă cumplit după pierderea Corneliei Catanga, la zece luni de la tragedie. Sursa foto: Facebook

Alexandru nu poate îndeplini ultima dorință a mamei sale

În cadrul unei emisiuni, Aurel Pădureanu a explicat de ce fiul său și al Corneliei Catanga nu-i poate îndeplini solistei ultima dorință.

ADVERTISEMENT

Artista și-a dorit foarte mult ca Alexandru să se căsătorească cu iubita lui și să facă copii, dar tânărul nu poate, momentan, să facă acest lucru.

Alexandru Pădureanu încă suferă foarte mult după pierderea mamei sale și nu se poate gândi la căsătorie și copii în acest moment.

Fiul Corneliei Catanga va pleca în SUA, la partenera lui, iar tatăl său se gândește să-i însoțească o perioadă, dacă totul va fi bine.

“Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu. El o să facă nunta când va pleca în Statele Unite ale Americii. În mai sau în iunie. Acum este lovit prea puternic sufletește copilul și nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect posibil.

Eu am încercat. Eu, de fapt, am vrut să îi duc aici la cununie, să facă cununia. Ea să-și facă actele pentru cetățenia română.

S-a înțeles greșit când a spus că o să facă nuntă. Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește și nu ne arde de așa ceva la ora actuală.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT