News

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, prins drogat la volan. Anunțul făcut de Poliția Română

09.08.2020 | 12:50
Fiul lui Marian Ionescu de la Directia 5 prins drogat la volan Anuntul facut de Politia Romana
ADVERTISEMENT

Fiul lui Marian Ionescu, component al îndrăgitei trupe Direcția 5, a fost prins drogat la volan, în dimineața zilei de duminică, 9 august.

Carmin Ionescu a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră din București la puțin timp după miezul nopții și a fost supus unui control cu aparatul Drug Test.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, după testare a rezultat faptul că fiul componentului de la Direcția 5 are o o valoare pozitivă pentru consum de cocaină.

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția, prins de poliție drogat la volan

Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5, are din nou probleme cu legea. Acesta a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină, în zona Piața Presei Libere din Capitală, fiind verificat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În acest caz s-a întocmit dosar penal.

ADVERTISEMENT

”La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control.

Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale “Direcția 5”.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal”, este comunicatul poliției, conform Antena 3.

Carmin Ionescu, probleme și în trecut

De-a lungul ultimilor ani, numele lui Carmin Ionescu a apărut în mai multe scandaluri mondene. După ce o perioadă nu s-a mai auzit nimic legat de jocurile de noroc și pariule sportive de care Carmin era dependent, numele său a apărut într-un dosar de la DIICOT în urmă cu un an de zile.

ADVERTISEMENT

Mai precis, în anul 2019, fiul lui Marian Ionescu a fost citat în calitate de martor într-un dosar ce are ca obiect consumul și traficul de droguri, dosar în care mai apar numele Ralucăi Bădulescu și a lui Răzvan Ciobanu.

ADVERTISEMENT