Life

Fiul regretatului Adrian Păunescu, interzis la două evenimente importante. Concertele au legătură cu Cenaclul Flacăra

Băiatul criticului literar Adrian Păunescu, cenzurat la două spectacole majore. Acestea sunt legate de Cenaclul Flacăra.
16.05.2023 | 12:35
Fiul regretatului Adrian Paunescu interzis la doua evenimente importante Concertele au legatura cu Cenaclul Flacara
Băiatul criticului literar Adrian Păunescu, cenzurat la două spectacole majore. Acestea sunt legate de Cenaclul Flacăra. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiul regretatului politician care a murit în anul 2010 a fost interzis la două evenimente importante. Concertele au legătură cu Cenaclul Flacăra care a fost un fenomen în perioada 1973 – 1985. Ce a anunțat Andrei Păunescu.

Băiatul criticului literar Adrian Păunescu, cenzurat la două spectacole majore. Acestea sunt legate de Cenaclul Flacăra

Băiatul criticului literar Adrian Păunescu a fost cenzurat la două spectacole majore care sunt legate de Cenaculul Flacăra. Din păcate, Andrei Păunescu nu va urca pe scena de la Iași împreună cu membrii celebrei formații muzicale.

ADVERTISEMENT

Caricaturismul și muzicianul român va cânta cel mai probabil singur la evenimentul programat pentru 20 mai 2023, însă a doua zi. În plus, artistul consideră că în continuare în țara noastră se practică contestarea la nivel artistic.

„Ni se bagă bețe-n roate! Nu există motivații oficiale, ci doar presupuneri din partea noastră. Poate că nu le-a convenit succesul pe care cenaclul l-a înregistrat anul trecut la Iași, la Amfiteatrul Palas, sau în alte locuri din țară.

ADVERTISEMENT

Fiindcă nu doar în Iași nu mai putem cânta anul acesta, ci și pe plaja de la Corbu. Anul trecut s-a putut pe plaja respectivă, anul acesta nu se mai poate! Aveam deja câteva sute de bilete vândute, iar spectacolul fusese programat pe 20 mai.

Asta e, noi nu facem chestii ilegale și vom încerca să găsim o soluție. Cel mai probabil, pe 21 mai, voi fi în Iași, eu și chitara mea. Voi cânta doar eu, fiindcă pentru restul membrilor cenaclului nu a fost posibil”, a declarat Andrei Păunescu pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Păunescu, soluție după ce a fost interzis

Andrei Păunescu a mai adăugat că a găsit o soluție după ce a fost interzis cu Cenaclul Flacăra la Iași și pe litoralul românesc. Din fericire, cântărețul nu duce lipsă de oferte din partea cluburilor private din România.

În perioada următoare artistul ia în calcul să cânte într-un asemenea local pentru că managerii lor au aflat știrea anulării concertelor. Vedeta susține că asemenea decizii radicale au și o explicație, și anume apatia publicului din ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Acuzațiile nu sunt drepte! Noi le spunem oamenilor doar să gândească, cu mintea lor, nu să devină niște roboței în slujba nu știu căror oameni de afaceri sau politici!, a mai spus Andrei Păunescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: