Life

Flavia Mihășan de la Neatza, la spital cu băiatul cel mare! Ce se întâmplă cu asistenta tv

Flavia Mihășan de la Neatza a ajuns la spital cu copilul și probabil va petrece Revelionul sub supraveghere medicală! Ce a pățit vedeta?
29.12.2023 | 11:42
Flavia Mihasan de la Neatza la spital cu baiatul cel mare Ce se intampla cu asistenta tv
Flavia Mihășan a ajuns la spital cu băiatul cel mare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan nu va uita sărbătorile de iarnă din acest an și nu pentru cât de minunate ar fi fost! Blondina a trebuit să schimbe toate planurile pe care le avea de Crăciun și Revelion.

Flavia Mihășan, la spital cu băiatul cel mare

Încă din a doua zi de Crăciun, vedeta devenită cunoscută după apariția la Neatza cu Răzvan și Dani a ajuns la spitalul cu fiul în vârstă de patru anișori.

ADVERTISEMENT

Flavia, mamă de doi băieți, a trebuit să îl însoțească pe fiul cel mare dată fiind vârsta după ce acesta s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Asistenta de televiziune i-a ținut la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu detalii despre starea băiatului.

Din fericire, acesta se simte mult mai bine față de cum era în a doua zi de Crăciun, când Flavia Mihășan a trebuit să apeleze la ajutorul de specialitate.

ADVERTISEMENT

Micuțul Carol a prins o viroză destul de severă, iar părinții nu mai știau ce să îi facă pentru ameliorarea simptomelor răcelii. Doctorii s-au ocupat imediat de băiețel, iar în câteva zile a dat semne de recuperare.

Răceala lui Carol a venit într-un moment complet nepotrivit pentru Flavia Mihășan și partenerul ei. Cei doi aveau în plan să meargă la mare. Au renunțat la vacanță deoarece sănătatea puiului lor este mai importantă ca orice altceva în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Vedeta a anulat vacanța planificată la mare

După ce băiatul își va reveni, Flavia Mihășan va regândi excursia pe care voia să o facă alături de familia ei, după cum chiar ea a dezvăluit pe rețeaua de socializare unde este extrem de activă.

„Cam așa petrecem noi din a doua zi de Crăciun. Suntem internați, dar totul e spre bine acum. Lecția învățată e că nu ne dăm seama cât suntem de bine atât timp cât suntem sănătoși.

ADVERTISEMENT

Și, deși trebuia să ne pregătim de o vacanță frumoasă la mare, o vom amâna pentru zile mai sănătoase. Sărbători frumoase și fără răceli să aveți’, a spus Flavia Mihășan pe Instagram. 

ADVERTISEMENT