Sport

Flavius Stoican, discurs de zile mari după FC Botoşani – U Craiova 1-0: “Am știut să suferim în anumite momente”

Flavius Stoican a oferit o primă reacţie imediat după finalul meciului FC Botoşani - U Craiova 1-0. Ce a spus antrenorul gazdelor după succesul din etapa a 22-a.
21.01.2023 | 23:21
Flavius Stoican discurs de zile mari dupa FC Botosani  U Craiova 10 Am stiut sa suferim in anumite momente
Ce a spus Flavius Stoican după FC Botoşani - U Craiova 1-0 (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a reuşit prima victorie de când a fost numit pe banca lui FC Botoşani, mutare anunţată în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Moldovenii au învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, graţie golului marcat, în minutul 35, de Sebastian Mailat.

Ce a spus Flavius Stoican după FC Botoşani – U Craiova 1-0

La finalul meciului FC Botoşani – U Craiova 1-0, Flavius Stoican a vorbit despre succesul obţinut de jucătorii lui. Acesta a susţinut că obiectivul echipei a fost să obţină toate cele trei puncte chiar dacă adversarul se află în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

“Vreau să felicit jucătorii pentru dorința și determinarea pe care le-au arătat. Știam că ne așteaptă o partidă dificilă, contra unei echipe care vrea campionatul. Am luat cele 3 puncte, am urcat în clasament. Este important pentru mine și jucători, pentru încrederea noastră.

Am știut să suferim în anumite momente. Scopul nostru era să luăm 3 puncte astăzi și am reușit asta. Mă bucur pentru acești băieți și pentru că suporterii ne-au încurajat în momentele dificile, ne-au împins de la spate”, a spus Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Pentru FC Botoşani urmează meciul cu FC Argeş din etapa a 23-a. Partida este programată să se dispute duminică, 29 ianuarie, de la ora 13:30.

Cine sunt jucătorii evidenţiaţi de Flavius Stoican după victoria din meciul cu U Craiova

Flavius Stoican i-a evidenţiat, la finalul meciului cu U Craiova, pe Mihai Roman, ajuns la partida 300 în prima ligă, pe Eugen David, jucător care a debutat, la 19 ani, în SuperLiga, şi pe Sebastian Mailat, autorul golului care a adus victoria lui FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur pentru Miți Roman că a bifat meciul 300 în Liga 1. Merită. I-am văzut înainte de meci cele patru fetițe, soția, sunt convins că s-au bucurat enorm, iar atunci când a intrat pe teren și-a dat sufletul pentru a câștiga meciul.

Mă bucur pentru David, care este din pepiniera proprie. Mă bucur și pentru Mailat, golul lui a făcut ca punctele să rămână aici”, a conchis Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul victoriei în faţa lui U Craiova, FC Botoşani a urcat până pe locul 10, cu 24 de puncte. Înaintea meciului cu formaţia din Bănie, echipa lui Flavius Stoican ocupa locul 14.

ADVERTISEMENT