Life

Flick Domnul Rimă se retrage din radio: ”Radio ZU mi-a fost acasă”. Care a fost motivul plecării

Flick, unul dintre cei mai iubiți oameni de radio de la noi din țară, a făcut un anunț neașteptat în urmă cu foarte puțin timp.
17.09.2021 | 20:42
Flick Domnul Rima se retrage din radio Radio ZU mia fost acasa Care a fost motivul plecarii
Flick Domnul Rimă se retrage din radio: ”Radio ZU mi-a fost acasă”. Care a fost motivul plecării. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Filcea Sebastian Andrei, așa cum se numește în realitate Domnul Rimă, a dezvăluit că, după 12 ani de radio, a luat decizia de a se retrage.

Vedeta a mărturisit și care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre. Este vorba de proiectele personale pe care le are în desfășurare în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Flick, anunț neașteptat după 12 ani de radio. Ce decizie a luat Domnul Rimă

„Azi vor fi strângeri de mână / Fiindcă nu doar vineri este. / E-un final de săptămână / Și final într-o poveste. /

Doisprezece ani, aproape, / Am trăit cea mai frumoasă / Și mai cool dintre etape. / Radio ZU mi-a fost «acasă»…”, este anunțul făcut de Flick Domnul Rimă, printr-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Așadar, de acum înainte Flick se va dedica unor planuri care nu au legătură cu acest domeniu de activitate, după ce timp de 10 ani a avut o emisiune foarte ascultată alături de Răzvan Popescu.

Fostul coleg al Domnului Rimă a mărturisit că va rămâne în continuare pe aceeași frecvență ca și până acum, fără să spună dacă va fi singur sau alături de altcineva.

ADVERTISEMENT

„Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanți. 10 ani productivi. Îi urez mult succes lui Flick, iar pe ascultători îi aștept în continuare pe toate frecvențele Radio ZU, așa cum i-am obișnuit deja, luni – joi, de la 16.00 – 18.00, și vinerea până la 19.00.

Dezbatem teme de actualitate, ascultăm hituri, ne jucăm și, mai presus de toate, ne distrăm!”, a declarat Răzvan Popescu.

ADVERTISEMENT

Flick, planuri „nebune” mai departe. Ce vrea să facă

Așa cum am dezvăluit și mai devreme, Flick se va axa de acum înainte de proiecte personale. Vedeta are planuri „nebune” pe care-și dorește să le facă perfecte și cu aceeași pasiune pe care a pus-o în radio.

Mai mult decât atât, Domnul Rimă este fericit că a luat această decizie, precizând că nu va dispărea din spațiul public, unde va face mereu rime.

Omul de radio nu face această schimbare de carieră pentru prima oară, în trecut mărturisind că a învățat la un liceu cu profil informatic, la Câmpina, acolo unde a copilărit.

Ulterior, a renunțat la contabilitate și și-a îndreptat pașii spre versuri. Între timp, a scris și o carte și s-a căsătorit cu Miss Planet, Denisa Hodișan.

ADVERTISEMENT
Tags: