Life

Florența Marin, dezvăluiri neașteptate despre regretatul Leo Iorga. Ce obișnuiau să facă cei doi de sărbători

Florența Marin și Leo Iorga au trăit o frumoasă poveste de dragoste interzisă. Ea a fost amanta lui o bună perioadă de timp și îi simte lipsa chiar și acum.
26.12.2022 | 12:14
Florenta Marin dezvaluiri neasteptate despre regretatul Leo Iorga Ce obisnuiau sa faca cei doi de sarbatori
Florența Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu Leo Iorga. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Iorga făcea furori pe scenă cu ani buni în urmă, iar alături de el a fost mai mereu Florența Marin.

Florența Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu Leo Iorga

Deși artistul era căsătorit cu Paula Iorga, alături de care are doi băieți, Edi și Paul, acest lucru nu a contat pentru el. Leo Iorga s-a iubit cu Florența Marin, care a acceptat să îi fie amantă acestuia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în 2013, artistul și-a părăsit soția și a decis să înceapă o nouă viață alături de impresara lui.

Și se pare că povestea de iubire a celor doi a fost una destul de intensă. Acum, la trei ani de la moartea artistului, care a încetat din viață după o luptă grea cu cancerul, femeia încă nu și-a revenit.

ADVERTISEMENT

Aceasta a oferit un interviu pentru click.ro în care a vorbit despre perioada sărbătorilor de iarnă, dar și despre persoanele care îi lipsesc cel mai mult.

Florența Marin spun că îi e dor de Leo Iorgu, dar și de mama sa, în special de Crăciun. De asemenea, ea și-a amintit și perioada în care regretatul artist trăia, iar sărbătorile erau petrecute într-un mod alert.

ADVERTISEMENT

Se țineau concerte, cei doi erau mai mereu pe drumuri, însă niciodată nu oboseau.

Ce făceau Leo Iorga și impresara sa de Crăciun și de Revelion

”Îmi lipsește foarte mult mama și Leo în această perioadă sensibilă. O să merg la amândoi la cimitir să le aprind câte o lumânare. Îmi este dor de perioada în care Leo trăia, era tare frumos.

Țin minte că de Sărbători, în toți anii aveam concerte și eram doar pe drumuri, noi petreceam, aproape de fiecare dată, în locul în care mergeam și aveam concert”, a mărturisit aceasta, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De Revelion, Florența Marin și Leo Iorga sărbătoreau de abia după spectacole și se împărțeau între evenimente, iar timpul care le mai rămânea era petrecut intens.

”Îmi lipsesc concertele de Crăciun, acele momente frumoase ce le aveam împreună”, a mai spus ea, pentru click.ro.

Anul acesta, fosta impresară a lui Leo Iorga a petrecut sărbătorilor alături de pisica sa, dar și de fiul ei și iubita acestuia.

De asemenea, nașii de botezi au fost și ei prezenți la masa de Crăciun, a mai adăugat aceasta.

Nu este prima oară când aceasta vorbește despre lipsa regretatului artist. În urmă cu ceva timp, unele declarații făcute de Florența Marin cu privire la relația cu Leo Iorga au fost aspru criticate de fosta soție a regretatului artist, Paula Iorga.

ADVERTISEMENT