Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, despre scandalul de la Rapid şi arestarea lui Bocciu: “Era prea frumos să o ducă până la capăt!”

Florentin Petre a vorbit despre scandalul de la Rapid București, dar și despre arestarea lui „Bocciu” pentru 30 de zile în dosarul în care e cercetat și Daniel Niculae.
16.03.2024 | 09:00
Florentin Petre despre scandalul de la Rapid si arestarea lui Bocciu Era prea frumos sa o duca pana la capat
Florentin Petre, despre scandalul de la Rapid şi arestarea lui Bocciu: “Era prea frumos să o ducă până la capăt!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

A ieșit un scandal în toată regula la Rapid București, din cauza materialelor pirotehnice introduse în stadion de către suporterii giuleștenilor. Florentin Petre a comentat situația de la gruparea de sub Podul Grant și spune că șansele la titlu sunt în pericol.

Florentin Petre, despre scandalul de la Rapid şi arestarea lui Bocciu: “Era prea frumos să o ducă până la capăt!”

Daniel Niculae și alți 16 suporteri de la Rapid București sunt cercetați într-un dosar penal, însă președintele giuleștenilor este singurul lăsat în libertate. „Bocciu”, șeful galeriei grupării de sub Podul Grant, este reținut pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Apariția scandalului de la Rapid București a venit chiar înaintea debutului în play-off. Drept dovadă eu existat și repercusiuni pentru că giuleștenii au pierdut în debutul play-off-ului cu Farul, scor 1-2.  Florentin Petre a rămas șocat când a aflat ce s-a întâmplat cu Daniel Niculae și spune că apariția într-un astfel de dosar va afecta imaginea clubului.

„Era prea frumos să o ducă până la capăt. Momentele din Giulești cu o echipă frumoasă, cu un patron cu bani mulți, stadionul, torțele și toată nebunia care s-a întâmplat m-au bulversat și pe mine. Mă gândesc la Nico pentru că este un băiat extraordinar, un om de fotbal care pune pasiune în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Nu știm cum se organizau, dar uite că fac rău imaginii clubului. Nu aveau nevoie de asta, ținând cont că pot să câștige campionatul fără probleme”, a declarat Petre la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri.

Horia Ivanovici, despre reacția lui Dan Șucu: „Foarte puţini ar fi făcut asta, să se pună scut cu reputaţia lor!”

Horia Ivanovici a rămas impresionat după ce Dan Șucu i-a luat apărarea lui Daniel Niculae. Acționarul din Giulești a vorbit la conferința de presă despre situația președintelui de la Rapid, care riscă să fie out de pe stadionul Giulești în următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

“Dan Șucu are caracter. Mulți dintre patronii din fotbalul românesc au caracter. Uită-te la Gigi Becali ce poate să facă și câți oameni poate să ajute. Uită-te la Rotaru cum ține echipa și trage de ea, deși a pierdut 25.000.000 de euro. Uită-te la Neluțu Varga care a pierdut 50.000.000 de euro.

Caracterul lui Dan Șucu m-a impresionat. Să vii tu ieri, deși nu ai nicio treabă cu toată povestea asta. Putea să nu se implice în această poveste, pentru că are o imagine. Tu, Dan Șucu, să vii în fața președintelui tău și să faci scut. Să îți pui imaginea ta, prestanța și autoritatea, toate astea pe care le-a transformat în scut pentru un coleg, nu contează ce coleg, în cazul acesta Dan Niculae.

ADVERTISEMENT

Să vii la conferința de presă și să te pui scut, cu toată reputația ta, pentru Daniel Niculae și pentru galeria Rapidului, mi se pare un gest de un uriaș caracter. Dan Șucu nu știu ce va face în fotbal, dar ca om mi-a câștigat respectul”,  a spus Horia Ivanovici.

Liviu Ungurean - Bocciu, ARESTAT 30 zile de instanta in dosarul penal de la Rapid

ADVERTISEMENT