Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, impresionat de reacţia lui Dan Şucu: “Foarte puţini ar fi făcut asta, să se pună scut cu reputaţia lor!”

Horia Ivanovici a fost impresionat de reacția lui Dan Șucu după ce i-a luat apărarea lui Daniel Niculae în urma scandalului în care a fost implicat cu galeria de la Rapid.
15.03.2024 | 14:45
Horia Ivanovici impresionat de reactia lui Dan Sucu Foarte putini ar fi facut asta sa se puna scut cu reputatia lor
Horia Ivanovici, despre reacția lui Dan Șucu. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce Daniel Niculae a fost implicat în scandalul cu materialele pirotehnice, armament și muniție, Horia Ivanovici a discutat despre reacția impresionantă a lui Dan Șucu. La conferința de presă, acționarul majoritar al giuleștenilor i-a luat apărarea președintelui.

Horia Ivanovici, impresionat de reacţia lui Dan Şucu

Gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA este de părere că nu mulți finanțatori ar fi făcut ceea ce a reușit omul de afaceri. Astfel că reacția lui Dan Șucu l-a impresionat pe Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a ținut să menționeze faptul că în urma acestui lucru, șeful Mobexpert a dat dovadă de mare caracter. Și totodată, Șucu ar trebui să primească mai mult respect de acum încolo.

“Dan Șucu are caracter. Mulți dintre patronii din fotbalul românesc au caracter. Uită-te la Gigi Becali ce poate să facă și câți oameni poate să ajute. Uită-te la Rotaru cum ține echipa și trage de ea, deși a pierdut 25.000.000 de euro. Uită-te la Neluțu Varga care a pierdut 50.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Caracterul lui Dan Șucu m-a impresionat. Să vii tu ieri, deși nu ai nicio treabă cu toată povestea asta. Putea să nu se implice în această poveste, pentru că are o imagine. 

Tu, Dan Șucu, să vii în fața președintelui tău și să faci scut. Să îți pui imaginea ta, prestanța și autoritatea, toate astea pe care le-a transformat în scut pentru un coleg, nu contează ce coleg, în cazul acesta Dan Niculae”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Foarte puţini ar fi făcut asta, să se pună scut cu reputaţia lor!”

“Să vii la conferința de presă și să te pui scut, cu toată reputația ta, pentru Daniel Niculae și pentru galeria Rapidului, mi se pare un gest de un uriaș caracter. Dan Șucu nu știu ce va face în fotbal, dar ca om mi-a câștigat respectul. 

E un om cu care m-aș duce oricând la drum. Dacă aș fi pe o insulă pustie aș fii sigur că ne salvăm de acolo, pentru că aș avea un camarad de nădejde.

ADVERTISEMENT

Foarte puțini ar fi făcut asta în acest scandal urât. Merită respectul lor de acum încolo 100 de ani”, a mai spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Horia Ivanovici, despre reacția lui Dan Șucu

ADVERTISEMENT