Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, foarte dezamăgit de Dinamo de azi. „E o pasă neagră”

Dinamo a revenit în Superligă, însă rezultatele se lasă așteptate. Formația condusă de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în clasament, iar șansele de salvare se diminuează etapă de etapă.
19.10.2023 | 23:22
Florentin Petre foarte dezamagit de Dinamo de azi E o pasa neagra
Florentin Petre, foarte dezamăgit de Dinamo de azi. „E o pasă neagră”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă este omul care trebuie să aducă soluția salvatoare pentru Dinamo. Antrenorul din Ștefan cel Mare propune un joc spectaculos, dar, până acum, lipsit de rezultate. Dinamo se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Are 9 puncte în 12 etape și ocupă penutlimul loc în Superligă.

Florentin Petre, dezamăgit de Dinamo, care se luptă pentru evitarea retrogradării

“Dinamo îmi e greu să spun. E echipa mea de suflet. Cu siguranță voi trece peste orice dragoste eternă. Sunt într-o situație foarte complicată. Ținând cont de problemele pe are le-au avut până acum.

ADVERTISEMENT

Pe mine chiar m-a dezamăgit situația lor, așteptam mult mai mult la cât au investit și la titlurile pompoase cu care am fost obișnuiți din partea a tot ce s-a întâmplat acolo, mă așteptam la mai mult.

La lotul pe care îl au și condițiile care sunt acolo, eu cred că Dinamo trebuia să fie mult mai sus. Pentru mine, Dinamo înseamnă o echipă care joacă fotbal. O echipă care atacă, care face pressing total”, a declarat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Dinamo are 4 înfrângeri în ultimele 5 etape

Presiunea pe Ovidiu Burcă crește de la etapă la etapă. Pretențiile din Ștefan cel Mare sunt mari, dar rezultatele întârzie să apară. Dinamo are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide. Singurul punct obținut de către Dinamo în ultimele meciuri a fost contra celor de la CFR Cluj, scor 1-1.

“O echipă care are o posesie și o progresie extraordinar de rapidă, o echipă care ajunge repede în fața porții și care finalizează repede. Dinamo are jucători din punctul acesta de vedere.

ADVERTISEMENT

Dar este foarte important cum îi construiești, de la antrenamente, în vestiar. Ca antrenor trebuie să joci, să nu-ți fie frică de nimic, pentru că la un club precum Dinamo, fotbalul trebuie să fie total.

Fără frică pentru că nu au de ce să le fie frică, mai ales acum că sunt aproape de ultimul loc, mai jos de atât nu au unde să mai meargă. Trebuie să demonstreze că merită să poarte acel tricou purtat de mândrie. Am câștigat cupe, campionate și am făcut performanțe”, a completat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se difuzează în direct, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Petre este dezamagit de Dinamo

ADVERTISEMENT