Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, încrezător înainte de Dinamo – FCSB: „Cel puțin un egal!”. Câte bilete s-au vândut până acum

Până vineri dimineaţa s-au vândut 18:100 de bilete la derby-ul Dinamo - FCSB. Florentin Petre este încrezător că alb-roşii vor putea scoate măcar o remiză împotriva rivalilor.
24.11.2023 | 11:58
Florentin Petre increzator inainte de Dinamo  FCSB Cel putin un egal Cate bilete sau vandut pana acum
Florentin Petre, încrezător înainte de Dinamo - FCSB: „Cel puțin un egal!”. Câte bilete s-au vândut până acum
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, în SuperLiga. “Derby de România” se joacă pe Arena Naţională, între două echipe aflate la poli opuşi în clasament. “Câinii” se chinuie să scape de retrogradare, în timp ce FCSB este lider.

Câte bilete s-au vândut la Dinamo – FCSB!

Cristi Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că până vineri dimineaţa s-au vândut 18.100 de bilete pentru derby, cărora li se adaugă şi cei 2600 de abonaţi de la Dinamo. Estimarea este că vor fi aproximativ 25.000 de fani în tribune.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a declarat că Dinamo poate scoate un rezultat pozitiv în faţa rivalei dacă jucătorii se vor ambiţiona şi vor conştientiza că evoluează într-un derby. Fostul căpitan al “câinilor” crede că echipa lui Burcă poate scoate măcar un egal:

“Meciul de duminică este extraordinar de disputat pentru cei care ştiu ce înseamnă lucrul acesta. Mă aştept ca Dinamo să joace la un nivel mult mai ridicat ca până acum. 

ADVERTISEMENT

Florentin Petre: “Poate vor ajunge la 30.000 de spectatori în tribune, dar e posibil ca frigul să îi mai ţină în faţa televizorului”

Fanii care vor veni şi vor susţine echipa, vor face un spectacol. Îmi doresc ca Dinamo să facă un meci bun, să se impună în faţa forţei FCSB-ului. FCSB-ul este într-o formă bună, o pasă excelentă.

Cred că este anul în care vor câştiga campionatul. Va fi greu pentru Dinamo, dar dacă jucătorii ştiu ce înseamnă un derby cu FCSB şi se vor ambiţiona, pot să facă cel puţin un meci de egalitate. 

ADVERTISEMENT

Poate vor ajunge la 30.000 de spectatori în tribune, dar e posibil ca frigul să îi mai ţină în faţa televizorului. Este mai comod. Dar un meci de o asemenea încărcătură ar trebui vizionat de pe stadion”, a spus Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

În tur, FCSB a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Dinamo. Atunci, au marcat Florinel Coman şi Drius Olaru pentru gazde, iar dinamoviştii au redus din diferenţă prin Goncalo Gregorio.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Câte bilete s-au vândut la Dinamo - FCSB

ADVERTISEMENT