ADVERTISEMENT
Life

Florin Călinescu a spus adevărul la Românii au talent. De ce nu l-au văzut oamenii mai des pe scenă

Autor: Alexa Serdan | 07.05.2021 | 22:49
Florin Călinescu a spus adevărul la Românii au talent. De ce nu l-au văzut oamenii mai des pe scenă
Florin Călinescu a spus adevărul la Românii au talent. De ce nu l-au văzut oamenii mai des pe scenă. Sursa foto: Instagram.com

Florin Călinescu este un actor cunoscut în breasla din țara noastră, juratul de la „Românii au talent” dezvăluind abia acum care este motivul pentru care oamenii nu l-au văzut mai des pe scenele teatrului românesc. 

ADVERTISEMENT

Momentul de sinceritate al artistului a venit după numărul unei tinere, care a venit cu o piesă de-a poetului Matei Vișniec. Președintele Partidului Verde a mărturisit că nu este de acord cu textul Denisei, el preferând să joace mai mult piese de comedie.

Florin Călinescu a dorit să fie ultimul jurat care să-ți exprime părerea despre numărul fetei. Actorul nu a vrut sub nicio formă să-și influențeze colegii de la Pro TV, fiind cunoscută publicului larg cariera sa de pe scena teatrului românesc.

Florin Călinescu, despre motivul pentru care urcă rar pe scena teatrului

„Denisa cred că ești talentată, cu siguranță. Cred că ești expresivă, textul mi s-a părut interesant. Asta face parte dintr-un spectacol sau este doar un monolog de sine stătător?”, a spus Smiley de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care Florin Călinescu a mărturisit că a urcat rar pe scenă pentru că întotdeauna a urmărit reacția publicului. Actor de comedie, știe câteva trucuri, precizând că așteaptă de la oameni râsete încă din primul minut pentru a-și da seama dacă joacă bine.

„Nu sunt bun să jurizez acest moment pentru că nu sunt fanul textelor lui Vișniec, după mine sunt ateatrale. Oamenii vor să vadă povești, intrigi, recitalurile poetice… am fost director la Teatru 15 ani și nu le-am agreat niciodată pentru că nu duc spre nimic. 

Sunt măiestria unor actori și atât. Pe de altă parte nu trebuie să ții cont de mine pentru că nici eu nu am știut la 14 ani sau la 17 ani ce să fac. 

ADVERTISEMENT

Știi, întotdeauna m-a interesat reacția publicului. Am vrut să văd, eu sunt actor de comedie, dacă publicul nu zâmbește în primele 60 de secunde am plecat de pe scenă. Punct. Nu mă interesează. 

De asta am jucat și foarte rar, nu vreau să deranjez colegii, nu vreau să mă cert cu regizorii, dar cred că din cele două măști ale teatrului, eu mă pot ocupa de aia care râde. Să îi facă alții pe oameni să plângă, sunt destui. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să-ți definești genul, trebuie să-ți definești apetențele și talentul și cu siguranță într-o zi o să-l găsești. Vreau să te oblig să mai repeți și mâine”, este destăinuirea lui Florin Călinescu.

Denisa și-a deschis aripile, dar din păcate nu a trecut în etapa următoare. Tânăra a primit doi de „Nu” și doi de „Da”, cei care au fost de părere că nu este pregătită în momentul de față fiind actorul și cântăreața Andra. Denisa este așteptată și anul următor la Românii au talent.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!